Raičević: Razvoj turizma primarna je misija Bara | Ekonomist

Raičević: Razvoj turizma primarna je misija Bara

Razvoj turizma primarna je misija Bara, a bez infrastrukturnih projekata ne možemo govoriti da je Bar konkurent ostalim primorskim opštinama, saopštio je predsjednik te lokalne samouprave Dušan Raičević.

Tu, kako je rekao u intervjuu Televiziji Crne Gore, misli na ranije započete projekte, poput turističkog naselja na Maljeviku.

– Moja su očekivanja da ćemo narednih mejseci uspjeti da pokrereno taj projekat. Mislim i na projekat na Dubovici. Imam informaciju da su određena investiciona planiranja namijenjena i za Čanj – rekao je Raičević i dodao da se od Bara očekuje da ponudi hotel sa pet zvjezdica.

– U narednom periodu očekujemo početak jedne takve značajne aktivnosti – rekao je Raičević.

Istakao je da je Baru potrebna kvalitetna putna infrastruktura, jer savremeni turista hoće manje da putuje do destinacije, a da se duže zadrži.

– Planiramo rekonstrukciju putnog pravca Virpazar – Ostros. Bez putne infrastrukture nema ni razvoja – navodi prvi čovjek grada pod Rumijom.

__________________________________________________________________

Izvor: TVCG

Redakcija
Redakcija
Redakcija Ekonomista donosi ekonomske i poslovne vijesti iz Crne Gore i svijeta, doprinosi promovisanju dobrih poslovnih praksi i razvijanju preduzetničke svijesti.

Komentariši

Top