Radulović: Sezona je odlično počela i trajaće duže nego ranijih godina | Ekonomist

Radulović: Sezona je odlično počela i trajaće duže nego ranijih godina

Ljetnja sezona je odlično počela i već sada se vidi da će trajati duže nego ranijih godina, kazao je Dnevnim novinama predsjednik Crnogorskog turističkog udruženja Žarko Radulović.

Prema njegovim riječima, sve ide u prilog dobrim rezultatima u industrijskoj grani na koju se oslanja najveći dio Crne Gore.

– Golim okom se vidi da je sezona počela bolje nego bilo koja do sada, i to mogu potvrditi i laici. Moja je procjena da je u ovom trenutku barem deset odsto više turista, pa će i prihodi biti isto toliko veći – kazao je on i naglasio kako je očigledno da će i sezona duže trajati, pišu DN.

Smatra da uvijek ima pojedinaca koji se žale na loše rezultate, ali da to nije odlika svih koji se bave turizmom. Mišljenja je da svako ko nije na odgovarajući način pripremio ponudu za nastupajuću sezonu, ali posebno turiste koji imaju sve specifičnije zahtjeve, ne može ni očekivati uspjeh.

– Oni koji su to uradili na pravi način, mogu se nadati najboljoj sezoni u proteklih trideset godina – zaključio je Radulović.

Komentariši

Top