Radni dan prvog čovjeka kompanije Apple

Šef kompanije Apple obično ustaje veoma rano – oko 3:45 sati. Odmah nakon toga ide na posao i čita 700 do 800 mejlova koje svakodnevno dobija. Jednom prilikom je izjavio da je “radoholičar koji čita većinu tih poruka”.

Nakon toga, oko 5 sati ujutro, Kuk odlazi da vježba u privatnoj teretani. Časopis Business insider piše da ne priča javno o svojim hobijima, ali da ozbiljno shvata fitnes. Ističe da mu njegov Apple watch pomaže da ostane u formi.

Nije poznato da li Tim i koje vrijeme doručkuje. Jednom je prilikom intervjua za New York Times pojeo za doručak kajganu, žitarice i nezaslađeno mlijeko od badema.

Kuk je, piše NYT, veoma dobar saradnik koji zna da sluša kolege. Poznat je kao “zahtjevan šef”. Business Insider je i ranije pisao da prvi čovjek ove kompanije “nema milosti” i da stalno organizuje maratonske sastanke na kojima radnike ispituje o svemu, a poznato je i da im šalje mejlove u svako doba.

Takođe je poznato da, s vremena na vrijeme, ruča u kafeteriji sa radnicima svoje kompanije. Iako na posao dolazi veoma rano, poslednji napušta kancelariju. Kada je riječ o njegovim aktivnostima van kancelarije, poznato je da Kuk uživa da provodi vrijeme na otvorenom, i da obično u slobodno vrijeme šeta i vozi bicikl.

Obično spava oko sedam sati, a s obzirom na to da ustaje veoma rano u krevet ide prije devet sati.


 

Izvor: B92

Komentariši

Top