Qatari Diar u septembru počinje da gradi u Pržnu

Dileme više nema. Na Plavim horizontima biće izgrađen luksuzni turistički kompleks čija će vrijednost premašiti 350 miliona eura, potvrdio je Dnevnim novinama predsjednik opštine Tivat Ivan Novosel..

Realizacija projekta u uvali Pržno od strane kompanije Qatari Diar počeće odmah nakon turističke sezone.

Prema riječima Novosela, prilikom nedavne posjete Tivtu, premijer Milo Đukanović se sastao sa direktorom kompanije Qatari Diar Gregom Bankhurstom, koji je objasnio da su pripremni radovi već počeli, te da je u fazi završetak postupka dobijanja građevinske dozvole i da će od septembra početi izgradnja na toj lokaciji.

“Privode se kraju razgovori sa jednim renomiranim operaterom. Riječ je o svjetskom brendu koji će biti operater rizorta na Plavim horizontima. Obezbijeđeni su svi preduslovi kako Opštine, tako i države, da se krene u realizaciju projekta”, istakao je Novosel.

Ono što je najvažnije za Tivat i Crnu Goru jeste činjenica da će biti izgrađen još jedan turistički kompleks u kojem će posao naći desetine crnogorskih građana.

Izvor CDM

Redakcija
Redakcija
Redakcija <a href="http://ekonomist.me">Ekonomista</a> donosi ekonomske i poslovne vijesti iz Crne Gore i svijeta, doprinosi promovisanju dobrih poslovnih praksi i razvijanju preduzetničke svijesti.

Komentariši

Top