Qatar Airways najbolja aviokompanija godine | Ekonomist

Qatar Airways najbolja aviokompanija godine

Qatar Airways je osvojio četiri prestižne nagrade na ovogodišnjoj Skytrax World Airline Awards dodjeli nagrada, uključujući i glavnu nagradu “Najbolja aviokompanija na svijetu” čime je postala jedina aviokompanija u istoriji koja je prestižno priznanje osvojila pet puta.

Aviokompanija je već treću godinu zaredom proglašena najboljom aviokompanijom na Bliskom istoku, dok je priznanje “Najbolja biznis klasa na svijetu” ponijela četvrtu godinu zaredom.

Nagrade Skytrax World Airline Awards su nezavisne i nepristrasne, uvedene 1999. kako bi pružile globalnu ocjenu zadovoljstva putnika. Putnici širom svijeta glasaju u najvećoj anketi o zadovoljstvu putnika u zračnom saobraćaju kako bi odlučili ko su dobitnici nagrada.

Istražvanje je obuhvatilo više od 21 miliona korisnika, više od 100 nacionalnosti i više od 300 aviokompanija, saopšteno je.

Redakcija
Redakcija
Redakcija Ekonomista donosi ekonomske i poslovne vijesti iz Crne Gore i svijeta, doprinosi promovisanju dobrih poslovnih praksi i razvijanju preduzetničke svijesti.

Komentariši

Top