Prvi avion Lufthanse slijeće u Tivat 13. aprila

Predstavnici Lufthansa grupe obišli su Aerodrom Tivat, mjesec pred prvi let koji će ta kompanija obaviti ka Crnoj Gori. Prvi put avion najznačajnije evropske kompanije sletjeće 13. aprila u Tivat iz Minhena, a dan kasnije iz Frankfurta.

Generalni menadžer Lufthansa grupe za region Bernhard Vodl kazao je da te linije otvaraju nove mogućnosti i konekcije prema udaljenim destinacijama kao što su Njujork, Majami, Los Anđeles i mnoge druge.

– Sada će biti moguće sve ove destinacije povezati sa Tivtom i to je veoma značajno za sve putnike iz Crne Gore. Takođe primjećujemo i interesovanje turista iz Njemačke za Crnu Goru i sa zadovoljstvom mogu da kažem da se letovi za Tivat iz Frankfurta i Minhena za Tivat uveliko rezervišu. Kada sam bio ovdje ranije , aerodrom je bio veoma mali a sada sam zaista impresioniran jer sam vidio potpuno nov i funkcionalni Terminal 2. Veliki napredak je postignut u veoma kratkom roku i to je pravi podvig – istakao je Vodl.

Redakcija
Redakcija
Redakcija <a href="http://ekonomist.me">Ekonomista</a> donosi ekonomske i poslovne vijesti iz Crne Gore i svijeta, doprinosi promovisanju dobrih poslovnih praksi i razvijanju preduzetničke svijesti.

Komentariši

Top