Projekat Luštica Bay predstavljen u Azerbejdžanu | Ekonomist

Projekat Luštica Bay predstavljen u Azerbejdžanu

Najveći rezidencijalni projekat u Jugositočnoj Evropi i najveći projekat u turizmu u Crnoj Gori, Luštica Bay, predstavljen je u Bakuu u Azerbejdžanu, tokom prezentacije na kojoj su partnerima prodaje, potencijalnim investitorima i medijskim predstavnicima predočeni investicioni ambijent i prilike u Crnoj Gori.

– Projekat Lustica Bay se po treći put predstavlja u Azerbejdžanu, a prethodni period obilježilo je intenzivnije ekonomsko i političko partnerstvo sa “zemljom vatre”, dok je sam projekat Luštica Bay sve češće predmet interesovanja i upita iz ove kaspijske države – saopštila je Slavica Milić,marketing menadžerka u Luštici Development.

Pokretanjem avio linija saobraćaja sa Crnom Gorom, Azal aviokompanija otvorila je put jednostavnijim turističkim posjetama i samim tim približila Crnu Goru značajnom broju potencijalnih investitora iz Azerbejdžana.

Tokom ljeta biće organizovana prva FAM posjeta Crnoj Gori i Luštici Bay predstavnika azerbejdžanskih medija, investitora i agencija za posredovanje u prodaji nekretnina.

U sklopu proljećne turneje, nedavno je sličan nastup realizovan i u Poljskoj i Kazahstanu, a danas će, po drugi put ove godine, projekat Luštica Bay biti predstavljen i u glavnom gradu Rusije.

Luštica Bay je najveći najveći investicioni projekat u turizmu i izgradnji rezidencijalnih sadržaja na Mediteranu i biće otvoren za posjetioce tokom cijele godine. Projektom se predviđa izgradnja sedam hotela, dvije marine, više od 1000 stanova, preko 500 gradskih kuća i vila, šampionskog golf terena sa 18 rupa, komercijalno-administrativnog jezgra i ostalih neophodnih sadržaja.

Redakcija
Redakcija
Redakcija Ekonomista donosi ekonomske i poslovne vijesti iz Crne Gore i svijeta, doprinosi promovisanju dobrih poslovnih praksi i razvijanju preduzetničke svijesti.

Komentariši

Top