Projekat Luštica Bay predstavljen na proslavi kineske Nove godine u Londonu | Ekonomist

Projekat Luštica Bay predstavljen na proslavi kineske Nove godine u Londonu

Jedan od najvećih projekata koji kompanija Luštica Development realizuje u Crnoj Gori, predstavljen je u Londonu, na proslavi kineske Nove godine u Institutu direktora, čiji je generalni pokrovitelj bila tivatska kompanija. 

Projekat izgradnje novog turističkog grada Luštica Bay, na tivatskom dijelu poluostrva Luštica ali i Crna Gora kao investiciona i turistička destinacija, predstavljeni su pred oko 120 eminentnih zvanica iz poslovnog i svijeta šou biznisa, koje dolaze iz Velike Britanije i Kine.

Interesantno je da je većina zvanica već imala informacije o Crnoj Gori, njenoj geografskoj poziciji i istoriji, pristupanju NATO savezu, kao i projektu ekonomskog državljanstva.

U direktnom razgovoru sa gostima, predstavnica Luštice Development, Nevin Kautri, istakla je prednosti života i investiranja u Crnu Goru i Lušticu Bay kao destinaciju sa oko 270 sunčanih dana godišnje, sa dobrom aviokonekcijom, na svega dva sata leta od većine evropskih metropola.

– Britansko tržište je zainteresovano za mogućnost investiranja u Crnoj Gori a kinesko tržište je takođe, nakon nedavnih nastupa kompanije Luštica Development na sajmovima u toj zemlji, takođe pokazalo zanimanje za crnogorsko primorje – saopšteno je iz kompanije.

Krajem prošle godine Luštica Development je nastupila na na prestiznom događaju upriličenom u sklopu saradnje sa najvećim portalom za investicije i nekretnine u Kini – Juwai China Agent Summit, i ceremoniji nagrađivanja najboljih u branši – Global Chinese Agents Award, kao sponzor kompletnog programa. Predstavljanje u Šangaju  je prvo pojavljivanje Luštice Development na teritoriji NR Kine.

Redakcija
Redakcija
Redakcija Ekonomista donosi ekonomske i poslovne vijesti iz Crne Gore i svijeta, doprinosi promovisanju dobrih poslovnih praksi i razvijanju preduzetničke svijesti.

Komentariši

Top