Projekat "Jačanje aktivizma mladih u prevenciji rodno zasnovanog nasilja" | Ekonomist

Projekat “Jačanje aktivizma mladih u prevenciji rodno zasnovanog nasilja”

NVO “SOS telefon Podgorica” u saradnji sa Ministarstvom sporta sprovodi projekat “Jačanje aktivizma mladih  u prevenciji rodno zasnovanog nasilja” sa ciljem da osnaži mlade da djeluju u borbi protiv nasilja na svim nivoima stvarajući mehanizme koji mogu garantovati izgradnju pozitivne prakse.

U okviru ovog programa planirana je obuka mladih volontera za rad u programima prevencije nasilja  koja će se organizovati u oktobru u Podgorici. Obuka ce se sprovoditi vikendima (6 dana/3 vikenda). Za polaznike/ce planirane su i posjete institucijama i organizacijama koje pružaju podršku žrtvama nasilja. Pored ovoga programom je planirana i izrada i štampanje Priručnika na temu prevencije nasilja.

Za učešće u programu mogu se prijaviti mladi uzrasta od 18 do 28 godina  popunjavanjem prijavne forme dostupne na linku: http://bit.ly/2t0vJZr

Biće izabrano 25 učesnika/ca a selekcija će se izvršiti u skladu sa unaprijed određenim kriterijumom: motivacijom kandidata/kinje.

Rok za prijavu je 01. Septembar 2017. godine.  Za sve dodatne informacije o ovom projektu, možete kontaktirati direktno NVO “SOS telefon Podgorica” putem e-maila sosmladipg@gmail.com ili telefonom na 020/232 254.

 

 

 

Redakcija
Redakcija
Redakcija Ekonomista donosi ekonomske i poslovne vijesti iz Crne Gore i svijeta, doprinosi promovisanju dobrih poslovnih praksi i razvijanju preduzetničke svijesti.

Komentariši

Top