Procurila fotografija Lenovo Moto X4 mobilnog telefona | Ekonomist

Procurila fotografija Lenovo Moto X4 mobilnog telefona

Procurila je nova fotografija kompanije Lenovo na kojoj se može vidjeti Moto X4 smart telefon. Uz to procurile su i informacije i specifikacije samog telefona kao i datum predstavljanja.

Ono što znamo je da se model zasigurno zove Moto X4, a njegovo predstavljanje je zakazano krajem 2017. godine, a moguće je da ce to biti “Black Friday“, 24 Novembar. Moto X4 će, navodno, biti prvi non-Google brendirani telefon koji može da koristi Googlovu uslugu MVNO.

Kao i Moto X, X4 dolazi sa aluminijskim ramom, takođe je napravljen za kupce srednje platežne mogućnosti.  Iako se ne radi o budžetskom telefonu, posjeduje veoma dobre karakteristike, uključujući i Qualcomm Snapdragon 630 procesor sa osam jezgara, koji radi na 2,2GHz, full HD ekran, 4 GB ram memorije kao i 64GB internog skladišta.

Za one kojima je 64 GB interne memorije malo, tu je microSD slot. Baterija je kapaciteta 3,000mAh, posjeduje IP68 sertifikat tako da je telefon moguće potopiti do maksimalne dubine od 1,5 metara i do 30 minuta. Moto X4 ima dvije zadnje kamere, od kojih jedna 8 MP a druga 12 MP. Zanimljivo je da će prednja kamera biti moćnija od zadnje i imaće 16 MP. Na prednjoj strani nalazi se senzor za otisak prsta.

Redakcija
Redakcija
Redakcija Ekonomista donosi ekonomske i poslovne vijesti iz Crne Gore i svijeta, doprinosi promovisanju dobrih poslovnih praksi i razvijanju preduzetničke svijesti.

Komentariši

Top