Pošta za pola godine uručila 135.000 pošiljki kupljenih preko interneta

Pošta Crne Gore je, za prvih šest mjeseci ove godine, uručila 135 000 pošiljki čija je sadržina roba kupljena na internetu, što je za oko 30.000 više nego za isti period prošle godine.

Kako su kazali, Pošta je poboljšala kompletan proces prijema i uručenja, a nedavno je u primjeni servis SMS obavještenja pa je korisnicima omogućeno da u najkraćem roku budu informisani o prispijeću pošiljke i neuspjeloj dostavi, te vremenu i mjestu preuzimanja paketa čiji je sadržaj roba kupljena na Internetu.

“Servis je u ovom trenutku aktivan za teritoriju Podgorice. Primaoci pošiljaka E-trgovine, koje Poštin dostavljač prilikom dostave nije pronašao na adresi, sms-om će biti obaviješteni gdje i kada mogu preuzeti svoj paket. Poštin dostavljač, nakon što primaoca pošiljke nije pronašao na adresi koja je navedena, posebno registruje pošiljku i unosi podatke o pošiljci i primaocu. Svaki korisnik, čiji je broj telefona naveden na pošiljci, dobiće sms obavještenje”, navode iz Pošte, uz sugestiju da kada je riječ o pošiljkama E-trgovine, prilikom porudžbe, navedu i ispravan broj mobilnog telefona.

 

Izvor:Mina-Business

Redakcija
Redakcija
Redakcija <a href="http://ekonomist.me">Ekonomista</a> donosi ekonomske i poslovne vijesti iz Crne Gore i svijeta, doprinosi promovisanju dobrih poslovnih praksi i razvijanju preduzetničke svijesti.

Komentariši

Top