Porto Montenegro pomaže lokalnoj zajednici

Porto Montenegro pomaže lokalnoj zajednici

Kompanija Adriatic Marinas nastavlja da unapređuje kvalitet obrazovanja u lokalnoj zajednici, pa je finansirala uređenje muzičkog kabineta u OŠ Drago Milović u Tivtu, saopštili su iz PR službe kompanije.

Opremanje muzičkog kabineta podrazumijevalo je kupovinu tehničke opreme za izvođenje nastave na ovom predmetu, uređenje kabinetskog enterija: krečenje, renoviranje parketa, ali i kupovinu dekoracije na zidovima sa biografijama i fotografijama najpoznatijih svjetskih muzičkih kompozitora. Ova investicija iznosila je 3.500 eura.

Kompanija Adriatic Marinas, kao najveći investitor na području opštine Tivat, kontinuirano pomaže lokalnoj zajednici, ulagao je u našu obrazovnu instituciju tokom mog mandata, i nadam se da će realizovati ideje nove direktorke, istakao je bivši direktor OŠ Drago Milović Zoran Latković.

Direktorka OŠ Drago Milović Ružica Lazarević istakla je danas: Cilj nam je da svi kabineti dobiju nvi sjaj i mobilijar za izvođenje nastave, kako u centralnoj školi, tako i u područnim jedinicama u Donjoj Lastvi i Gradiošnici. Na taj način, pored znanja, učenicima prezentujemo prave vrijednosti, kao što je očuvanje naše škole.

Kao predstavnici jednih od voećih privatnih investitora u opštini, želim da istaknem da prepoznajemo Tivat kao grad budućnosti za sve vas, te zbog toga ulažemo u vaše  obrazovanje i činimo da vaš boravak u školi bude zadovoljstvo, jer će dio vas, uvjeren sam, za nekoliko godina,, biti naše kolege u Porto Montenegru,  dodao je PR menadžer kompanije Adriatic Marinas Danilo Kalezić, ističući zadovoljstvo što je još jedan projekat u OŠ Drago Milović uspješno realizovan.

Reakcija djece, kada su vidjeli renovirani kabinet, za mene je najveća satisfakcija u radu i prenošenju znanja o muzičkoj umjetnosti – uz novu tehničku podršku za izvođenje nastave djeca će biti u mogućnosti da vide i čuju koncerte najvećih simfonijskih orkestara, uživaju i razumiju klasičnu muziku, ali i saznaju nove detalje o svim muzičkim žanrovima, istakla je nastavnica muzičkog vaspitanja Ivana Komnenović.

Redakcija
Redakcija
Redakcija Ekonomista donosi ekonomske i poslovne vijesti iz Crne Gore i svijeta, doprinosi promovisanju dobrih poslovnih praksi i razvijanju preduzetničke svijesti.

Komentariši

Top