Porto Montenegro na Myba charter show-u u Đenovi | Ekonomist

Porto Montenegro na Myba charter show-u u Đenovi

Kompanija Adriatic Marinas predstavlja luksuzno tivatsko nautičko naselje i marinu za superjahte Porto Montenegro na 27. MYBA Charter Show-u u Đenovi, koji se održava od 27. do 30. aprila. Ova manifestacija predstavlja jednu od najvažnijih međunarodnih nautičkih izložbi, kao odabrani prikaz luksuznih čarter jahti i pomoćnih usluga u nautičkoj industriji.

Jahting stručnjaci iz svih krajeva svijeta predstavljaju najprestižnije čarter agencije i brokerske kuće na ovom sajmu, a za Porto Montenegro zaista vlada odlično interesovanje, tim prije što ćemo ovog septembra prvi put biti domaćini sajma nautike u organizaciji MYBA-e (Međunarodne asocijacije marina). U biznis krugovima ovog sajma Crna Gora je već prepoznata kao izuzetna nautička destinacija, a povećanje broja vezova na 460 ove sezone nas postavlja u rang najvećih marina za superjahte Mediterana – poručuje sa sajma tim predstavnika Porto Montenegra. Nagrada Pet zlatnih sidara, ISO standardi i priznanje Najbolja marina za superjahte 2015, značajne su stimulacije za vlasnike brodova i jahti, koji se interesuju za tivatsku marinu i naselje kao destinaciju za matičnu luku svojih plovila ili kupovinu nekretnina.

Broj svjetski priznatih brendova iz jahting industrije koji se svake godine se povećava i odličan zabavni program na MYBA Charter Show-u, pokazuju koliko je ova sajamska manifestacija u Porto Anticu u Đenovi, uspjela da izgradi izuzetan ugled tokom 27 godina održavanja.

Redakcija
Redakcija
Redakcija Ekonomista donosi ekonomske i poslovne vijesti iz Crne Gore i svijeta, doprinosi promovisanju dobrih poslovnih praksi i razvijanju preduzetničke svijesti.

Komentariši

Top