Portali koji vode do zarade s pet cifara

Internet stranice koje prate tržište rada i poslovne prilike su dobar način za pronalazak dobro plaćenog posla.

Američki portal Huffington Post, je objavio priču o internet portalima putem kojih je moguće doći do dobro plaćenih poslova, prenosi agencija Anadolija.

Ovaj portal navodi kako internet stranice koje prate tržište rada i poslovne prilike, mogu biti dobar način za pronalazak ne samo bilo kakvog posla, nego i dobro plaćenog posla.

Osim toga, portali mogu biti dobar način da osobe stupe u kontakt s mnogim velikim i poznatim kompanijama, koje im mogu pomoći oko pronalaska posla.

Određeni portali mogu zainteresovanima ponuditi brze, tačne i konkretne informacije u vezi s prilikama za radno mjesto.

Agencija GOBankingRates je odabrala pet portala koji su najbolji za pronalazak dobro plaćenog posla. Prema ovoj agenciji, najbolji portal je 100KJobFinder.com, koji je fokusiran na 50 različitih vrsta poslova koji godišnje nude prosječnu platu od 80.000 dolara.

Sljedeći portal je MyPlan, koji nudi širok spektar mogućnosti za pronalazak posla i izgradnju karijere. Na ovom portalu se nalazi i lista sa 300 najbolje plaćenih poslova.

Treći portal je The Ladders, koji koristi preko osam miliona profesionalaca i oko 95.000 kompanija iz svih krajeva svijeta.

Izvor: Agencije

Redakcija
Redakcija
Redakcija <a href="http://ekonomist.me">Ekonomista</a> donosi ekonomske i poslovne vijesti iz Crne Gore i svijeta, doprinosi promovisanju dobrih poslovnih praksi i razvijanju preduzetničke svijesti.

Komentariši

Top