Popularna serija dobija i svoju igricu za pametne uređaje!

Portal “Watchers on the Wall”, koji prenosi ekskluzivne informacije vezane za knjige Džordža R. R. Martina i najpopularniju seriju na svijetu, najavio je novu igru posvećenu “Game of Thrones”!

U pitanju je MMO strateška igra za pametne uređaje, koja će se pojaviti do kraja godine i zove se “Game of Thrones: Conquest“!

Igru potpisuju “Turbine”, “Warner Bros interactive entertainment” i HBO, a stiže na App Store i Google Play krajem 2017, prenosi taj portal. Igra će biti dostupna za Android i Apple uređaje, uključujući i iPad.

U toku je proces registracije unaprijed, u okviru kojeg će zainteresovani fanovi moći da se prijave za notifikacije o razvoju igre. Samo tokom prve nedjelje, registrovanima je dostupan i “Prepare for war” paket koji obuhvata opremu Noćne straže, dva miliona u valuti iz igrice, 500 “golda”, i 24 sata nadogradnje brzine napretka. Ovaj paket bi, prenosi portal, u igrici koštao oko 50 dolara.


 

Izvor: Mondo.rs

Redakcija
Redakcija
Redakcija <a href="http://ekonomist.me">Ekonomista</a> donosi ekonomske i poslovne vijesti iz Crne Gore i svijeta, doprinosi promovisanju dobrih poslovnih praksi i razvijanju preduzetničke svijesti.

Komentariši

Top