"Ponosan sam što proizvodim 500L" - Ekonomist

“Ponosan sam što proizvodim 500L”

Zaposleni u kompaniji “Fijat Krajsler automobili Srbija” svakog narednog vikenda imaće priliku da dobiju na korišćenje automobil koji proizvode “Fijat 500L”.

Pod sloganom “Ponosan sam što proizvodim 500L”, zaposlenima će vozilo, koje je nacionalni ponos Srbije, a proizvodi se u Kragujevcu i izvozi na evropsko i svjetsko tržište, biti na raspolaganju od petka popodne do ponedeljka prepodne.

“Ideju da zaposlenima ustupimo model Fiat 500L na korišćenje tokom vikenda, dobili smo nakon internog istraživanja, koje je pokazalo da bi čak 80% zaposlenih u FCA Srbija željelo da učestvuje u ovoj aktivnosti. Na ovaj način naši zaposleni imaće mogućnost da ponosno pokažu da direktno učestvuju u samoj proizvodnji ovog nacionalnog brenda i da su upravo oni najzaslužniji za njegov uspjeh,”, rekao je direktor fabrike FCA Srbija Frančesko Chanća.

Kompanija FCA Srbija, d.o.o. Kragujevac, osnovana je 2008. godine, kao partnerski projekat italijanske kompanije FIAT Group Automobiles (FGA) i Vlade Srbije, tako što FIAT posjeduje 67, a Republika Srbija preostalih 33 odsto vlasništva.

Izvor B92
Redakcija
Redakcija
Redakcija Ekonomista donosi ekonomske i poslovne vijesti iz Crne Gore i svijeta, doprinosi promovisanju dobrih poslovnih praksi i razvijanju preduzetničke svijesti.

Komentariši

Top