Podignute rampe na parkingu ispred Delte

Usljed tehničkih problema sa softverom naplatne rampe ispred Delta sitija od jutros ne funkcionišu. To je Portalu RTCG potvrđeno iz najvećeg šoping mola u Crnoj Gori.

Problem bi trebalo da bude riješen najkasnije sjutra.

– Trenutno imamo problem sa radom softvera na nekoliko rampi, koji se nije javio u testnoj fazi. U pitanju je softver najnovije generacije kompanije ‘Skidata’, koji još nije u širokoj upotrebi. Dakle, u pitanju je problem tehničke prirode za koji očekujemo da će biti riješen u toku danda, najkasnije sjutra – kazao je PR menadžer Delte Dragan Perišić.

Na naše pitanje o broju vozila na parking prostoru Delte prvog dana naplate parkiranja, Perišić tvrdi da je on identičan onom od uoči naplate.

– Broj vozila koji prolaze parkingom je ostao identičan kao i prije početka naplate, ali se uveliko smanjio broj automobila koji su stalno bili parkirani ispred objekta. Inače u toku ljetnjih mjeseci, posjetioci preferiraju da se parkiraju na dek garaži, zbog hladovine – pojasnio je Perišić.

Podsjećamo, prema fotografijama koje su objavljivane na društvenim mrežama, na parkingu ispred Delta sitija juče nije bio uobičajen broj parkiranih automobila.

Inače, prvih pola sata parkiranja biće besplatno, a po započetom satu iznosi 40 centi.

Redakcija
Redakcija
Redakcija <a href="http://ekonomist.me">Ekonomista</a> donosi ekonomske i poslovne vijesti iz Crne Gore i svijeta, doprinosi promovisanju dobrih poslovnih praksi i razvijanju preduzetničke svijesti.

Komentariši

Top