Podgorica: Za samo pet dana predato 2.000 zahtjeva za legalizaciju | Ekonomist

Podgorica: Za samo pet dana predato 2.000 zahtjeva za legalizaciju

Sekretarijat za planiranje i uređenje prostora i zaštitu životne sredine Glavnog grada od 1. do 6. jula je primio je, zaveo, ali i da u obradu 2.000 zahtjeva za legalizaciju, a ukupno je od početka postupka primljeno 3.500 zahtjeva.

U saopštenju PG Biroa se navodi da se zahtjevi za legalizaciju primaju na šalteru Sekretarijata koji se nalazi na trgu Nezavisnosti i u prostorijama Sekretarijata, Ulica Vuka Karadžića broj 41, u kojem je veći broj službenika zadužen da radi samo taj postupak.

– Svi ovi podaci demantuju tvrdnje da samo jedan čovjek prima zahtjeve, kao i to da ovaj broj primljenih za pet dana ne može primiti i evidentirati samo jedan čovjek – kaže se u saopštenju.

Iz Biora Glavnog grada naglašavaju da je Sekretarijat odgovorno i organizovano pristupio prijemu zahtjeva i postupku davanja informacija strankama koje su zainteresovane za taj proces.

Redakcija
Redakcija
Redakcija Ekonomista donosi ekonomske i poslovne vijesti iz Crne Gore i svijeta, doprinosi promovisanju dobrih poslovnih praksi i razvijanju preduzetničke svijesti.

Komentariši

Top