Podgorica u ponedjeljak dobija novi tržni centar | Ekonomist

Podgorica u ponedjeljak dobija novi tržni centar

Novi luksuzni tržni centar ,,Siti mol“ biće otvoren u ponedjeljak. 

Kako je saopštila za “Pobjedu” PR Vedrana Šašović, tržni centar obuhvata prizemlje i dva sprata šoping zone sa širokim atrijumima, elegantnim poslovnim prostorima, ekskluzivni restoran ,,Terminal 4“ sa prostranom vanjskom terasom i holovima.

Ispod šoping zone projektovana je podzemna garaža kapaciteta 140 parking mjesta. Spoljašnjost prati elegantan i moderan dizajn cijele Siti zone”, naglasila je Šašović.

U ovom objektu, dodaje ona, biće smješteno 30 internacionalnih i domaćih brendova – između ostalih ,,Pjaca Italia“, ,,Džoj mis“, ,,Tifani“, ,,Tom Tejlor“, ,,Li Kuper“, ,,Konte di Florens“, ,,La Martina“, ,,Aeronautika militare“ itd.

Za bogatu ponudu za najmlađe, tu su dječiji butici ‘Kids lend’, ‘Menda’ i ‘Sarabanda’. Za ponudu u oblasti zdravlja i njege biće zaduženi Kozmetiks marketi i apoteka ‘Maksima’, dok će ljubitelji knjige svoj kutak pronaći u knjižari ‘Narodna knjiga‘ ”, najavila je Šašović.

Na dan otvaranja biće organizovan bogat zabavni program, uz nezaobilazne popuste, poklone i iznenađenja.

Redakcija
Redakcija
Redakcija Ekonomista donosi ekonomske i poslovne vijesti iz Crne Gore i svijeta, doprinosi promovisanju dobrih poslovnih praksi i razvijanju preduzetničke svijesti.

Komentariši

Top