Počinju mini sajmovi za zapošljavanje | Ekonomist

Počinju mini sajmovi za zapošljavanje

Ministarstvo rada i socijalnog staranja Crne Gore i Zavod za zapošljavanje počinju danas, iz Berana, najavljene aktivnosti u okviru Javne kampanje države “Zaposlimo domaće – da Crna Gora radi”.

– Cilj sajmova je da se u direktnom kontaktu povežu poslodavci iz primorskih opština, kao i neki lokalni, i nezaposleni zainteresovana za rad na sezonskim poslovima. Vrijeme održavanja mini sajmova je od 12 do 15 sati -saopšteno je iz Zavoda za zapošljavanje.

Prvi mini sajam počinje u 12 sati u Beranama (prostorije Polimskog muzeja),  dok će sjutrabiti održan u Bijelom Polju (Hotel Franca, I sprat) a u petak 12.aprila u Pljevljima (Dom vojske Crne Gore).

Takođe, sajmove zapošljavanja biće održani  i u Nikšiću 16. aprila (Sportski centar Nikšić)  i u Podgorici 17. aprila (Skupština opštine Podgorica).

– Saradnju smo uspostavili sa lokalnim upravama iz svih gore navedenih opština, te će i oni, kao partneri javne kampanje države “Zaposlimo domaće”, aktivno učestvovati u organizaciji i realizaciji navedenih aktivnosti – saopšteno je iz ZZZCG.

Redakcija
Redakcija
Redakcija Ekonomista donosi ekonomske i poslovne vijesti iz Crne Gore i svijeta, doprinosi promovisanju dobrih poslovnih praksi i razvijanju preduzetničke svijesti.

Komentariši

Top