Plantaže dobitnik nagrade Brand Leader | Ekonomist

Plantaže dobitnik nagrade Brand Leader

Kompanija Plantaže dobitnik je priznanja Brand Leader Award za ovu godinu, kao lider u oblasti vinskog turizma na turističkom tržištu Jugoistočne Evrope, koji postavlja nove standarde u kvalitetu i konkurentnosti.

Nagradu Plantažama dodijelili su Mass Media International i stručni kolegijum Biznis konferencije Turističko tržište Jugoistočne Evrope (SEET), održane u Sava centru u Beogradu.

Priznanje je, kako je saopšpteno, u ime Plantaža primio direktor prodaje i marketinga kompanije Veselin Đurišić.

On je kazao da je izuzetno počastvovan što su Mass Media International i stručni kolegijum konferencije, na osnovu analize tržišta i standardizovanih kriterijuma koji obuhvataju kontinuiran pozitivan razvoj, visok stepen tržišne prepoznatljivosti, uticaj i doprinos unaprijeđenju, popularizaciji potencijala i kreiranja konkuretnog imidža turističke industrije regiona JIE, donio odluku da Plantažama dodijeli nagradu.

“Za Plantaže i Crnu Goru je to važno priznanje i još jedno je u nizu potvrda kvalitetnog i predanog rada kompanije koja već 55 godina predstavlja lidera u proizvodnji grožđa, premium vina i prirodnih rakija na domaćem i tržištu regiona”, rekao je Đurišić.

Prema njegovim riječima, veliki napredak doživljava turistička ponuda kompanije Vinski put, a brojnim regionalnim kampanjama podiže se značaj svijesti o autohtonom crnogorskom sortimentu čime se Crna Gora pozicionira kao važna vinska destinacija u Evropi i šire.

Na manifestaciji tradicionalno se okuplja više od 400 delegata iz Evropske unije (EU), Rusije, Kine, Ujedinjenih Arapskih Emirata (UAE), Turske i zemalja JIE, među kojima su visoki predstavnici relevantnih institucija i privrednih asocijacija, priznati međunarodni stručnjaci za oblast održivog razvoja biznisa u industriji turizma, kao i predstavnici državnih i lokalnih uprava.

Biznis konferencija SEET fokusirana je na prepoznavanje novih mogućnosti za povećanje prihoda turističkog tržišta JIE, nove oblike povezivanja i pozicioniranja regiona kao jedinstvenog turističkog tržišta sa posebnim akcentom na promociju prioritetnih turističkih destinacija, jačanja identiteta turističkih ruta regiona, privlačenje turista sa dalekih emitivnih tržišta i stimulaciju receptivnog turizma.


 

Izvor: Rtcg

Redakcija
Redakcija
Redakcija Ekonomista donosi ekonomske i poslovne vijesti iz Crne Gore i svijeta, doprinosi promovisanju dobrih poslovnih praksi i razvijanju preduzetničke svijesti.

Komentariši

Top