PKCG na Forumu jadransko-jonske regije | Ekonomist

PKCG na Forumu jadransko-jonske regije

Generalni sekretar Privredne komore Crne Gore Pavle D. Radulović je učestvovao na sastanku uže koordinacije Foruma jadransko-jonskih privrednih komora za Bosnu i Herecegovinu, Hrvatsku i našu zemlju, koji se danas završava u Mostaru.

Domaćin sastanka je bio potpredsjednik Privredne komore Federacije Bosne i Hercegovine, Marko Šantić.

Sastanak je organizovan na inicijativu predsjednice Foruma jadransko-jonskih privrednih komora Mirjane Čagalj, sa ciljem da se intezivira saradnja komora kroz zajedničko učešće u osmišljavanju, razvoju i realizaciji projekata, u okviru programa Evropske teritorijalne saradnje.

“Razmatrajući moguća partnerstva na razvoju i kandidovanju zajedničkih projekata, na sastanku su posebno relevantnim ocijenjene projektne ideje koje se odnose na očuvanja kulturne baštine s ciljem valorizacije turizma, proširenje turističke ponude u pograničnom području, te podizanje konkurentnosti i održivi razvoj”, saošteno je iz PKCG.


 

Izvor: Rtcg

Redakcija
Redakcija
Redakcija Ekonomista donosi ekonomske i poslovne vijesti iz Crne Gore i svijeta, doprinosi promovisanju dobrih poslovnih praksi i razvijanju preduzetničke svijesti.

Komentariši

Top