PKCG: Business Lens omogućava bolji uvid u poslovanje | Ekonomist

PKCG: Business Lens omogućava bolji uvid u poslovanje

Aparat Evropske banke za obnovu i razvoj pod nazivom Business Lens, koji se fokusira na sedam ključnih oblasti poslovanja, trebalo bi da doprinese sticanju boljeg uvida u sopstveni biznis, ocijenjeno je na sjednici Koordinacionog odbora za žensko preduzetništvo Privredne komore Crne Gore.

Predstavnica EBRD Nikolina Perović-Filipović, kazala je da se Business Lens fokusira na sedam ključnih oblasti poslovanja, kao što su finansijsko upravljanje i učinak, poznavanje tržišta, marketing i prodaja, ljudski resursi, strategija i organizacija, upravljanje rizikom i operacije.

Ona je objasnila da Business Lens kroz detaljan upitnik obezbjeđuje analizu informacije i pomože u sagledavanju poslovanja iz potpuno nove perspektive, pomažući preduzetnicama da identifikuju prednosti, ali i prilike za dalji razvoj.

“Nakon popunjavanja upitnika, Business Lens će kreirati izvještaj prikazujući vaše rezultate, kao i objašnjenje kako možete dalje razvijati i finansirati biznis, ali i mnogo više od toga. Bez obzira da li to znači dobiti personalizovani savjet, pristup finansijama, jačanje liderskih sposobnosti ili jednostavno upoznavanje drugih žena preduzetnica, izvještaj može pomoći da se ubrza rast biznisa”, rekla je Perović-Filipović.

Članice Odbora ocijenile su da je riječ o savremenom i jednostavnom alatu, koji predstavlja svojevrsnu provjeru sopstvenog poslovanja.

Redakcija
Redakcija
Redakcija Ekonomista donosi ekonomske i poslovne vijesti iz Crne Gore i svijeta, doprinosi promovisanju dobrih poslovnih praksi i razvijanju preduzetničke svijesti.

Komentariši

Top