Pioneer predstavio novi Lightning zvučnik za konferencijske pozive! | Ekonomist

Pioneer predstavio novi Lightning zvučnik za konferencijske pozive!

Lightning-connected

Pionner pokreće novi Lightning-connected zvučnik pod nazivom Rayz Rally koji je dizajniran za hostovanje konferencijskih poziva.

Rally nema bateriju unutra, tako da treba da bude uključen u iPhone ili iPad kako bi radio. Možete ga puniti dok slušate jer Rally ima Lighting port. Rally je plug-and-play zvučnik za koji tvrdi Piooner da je optimizovan za jasnoću poziva.

Kompanija takođe kaže da zvučnik sam otkriva kada puštate muziku i kada pozivate nekoga.

Na raspolaganju ima iOS aplikaciju koja ažurira uređaj, kao i ugrađeni “pametni taster” sa kojim može isključiti  ili uključiti zvuk kao i reprodukovati odnosno pauzirati muziku.

Ranije ove godine Pionner je pokrenuo Rayz Plus slušalice koje imaju adaptivno poništavanje buke i mogu se puniti dok slušate muziku. Slušalice su koštale 149,95 dolara.

Generalno čini se da Pionner misli da će Lightning Port biti glavni dio njihove proizvodnje. Ako bi to donekle moglo da bude tačno zbog iPhone 7 i iPhone 7+ nedostajućeg priključka za slušalice, čini se da je bežična veza jača.

Rally će koštati 99,95 dolara i dostupan je preko Apple.com-a ili preko Apple Store-a širom svijeta. Isporučuje se u tri boje: bijela, crna i siva.

Redakcija
Redakcija
Redakcija Ekonomista donosi ekonomske i poslovne vijesti iz Crne Gore i svijeta, doprinosi promovisanju dobrih poslovnih praksi i razvijanju preduzetničke svijesti.

Komentariši

Top