Pežo predstavlja restoran na točkovima | Ekonomist

Pežo predstavlja restoran na točkovima

PEUGEOT je pretpremijerno otkrio 2. aprila svoje viđenje koncepta „food truck“ na pijaci Carreau du Temple u Parizu. Riječ je o inovativnom spoju novih doživljaja u službi pokretnog i kvalitetnog restorana.

Peugeot Design Lab, studio za globalni dizajn marke PEUGEOT, osmislio je i dizajnirao Foodtruck PEUGEOT, nazvan Le Bistrot du Lion, koji se 14. aprila seli na Milansku nedjelju dizajna 2015., nakon čega će se pridružiti Francuskom paviljonu na Svjetskoj izložbi u Milanu koja je ove godine usmjerena na temu „Hrana za planetu, energija za život“.

Dvjesta godina duga tradicija plodnih kreacija, domišljatosti i dizajna, ponovno se srijeće danas kada se rađa inovativni koncept „food truck“, jedinstvena vizija marke PEUGEOT pokretnog restorana za pružanje zadovoljstva i užitka.

Cathal Loughnane, upravnik Peugeot Design Lab rekao je: „Korisnici su uvijek u središtu svega što radimo. Za Foodtruck PEUGEOT, podjednako smo mislili na one koji kuvaju i na one kojima će se hrana služiti. Više nema granice između enterijera i eksterijera Foodtrucka PEUGEOT, svako može da vidi šta kuvar priprema i kako se odvijaju pripreme. A kuvar je u neposrednoj blizini svojih gostiju.

Dok se vozi, Foodtruck PEUGEOT pravi je kompaktni furgon koji ima sva stilska obilježja marke PEUGEOT. Kad se zaustavi, Foodtruck PEUGEOT se pretvara u restoran Le Bistrot du Lion, s dosad neviđenim rasporedom prostora i funkcionalnostima. Sa svojim linijama koje u potpunosti prate tehniku, Foodtruck PEUGEOT je kompaktan i savršeno prilagođen gradskoj uporabi. Kada stigne na svoje odredište, Foodtruck PEUGEOT širi svoja krila i udvostručuje svoj raspon pretvarajući se u pravi amfiteatar.

Le Bistrot du Lion sastoji se od prostora za pripremu jela, za njihovo posluživanje, prostora za posluživanje pića i prostora u produžetku namijenjenog muzici, u skladu s digitalnom platformom PEUGEOT MUSIC koju je Marka nedavno pokrenula i koja nudi internet radio i ekskluzivne popise pjesama (http://peugeot.music.com).

Da bi korisnici mogli maksimalno da uživaju u tom trenutku, Foodtruck PEUGEOT sa sobom nosi sve što je potrebno kako bi se više od 30 gostiju udobno smjestilo vani pored restorana Le Bistrot du Lion s priborom za jelo, tanjirima, visokim stolovima i suncobranima UMBROSA. I sve to na odgovoran način, jer Le Bistrot du Lion ne dopušta ni trunku otpada nakon degustacije.

Ljubitelji hrane neće propustiti ni najmanji pokret kuvara na djelu zahvaljujući zaslonu od 46 inča i kompletu od 8 srednjetonskih i 32 visokotonska zvučnika marke FOCAL raspoređenih između furgona i njegove prikolice. Zvučnici FOCAL vjerno reprodukuju i najmanje pucketanje hrane na pločama za kuvanje. Jednako tako snažno reprodukuju zvuk kada se spoje na DJ-miksetu restorana Le Bistrot du Lion koju su prvi iskušali francuski DJ-evi Adriano i The Reflex.

Izvor:
Redakcija
Redakcija
Redakcija Ekonomista donosi ekonomske i poslovne vijesti iz Crne Gore i svijeta, doprinosi promovisanju dobrih poslovnih praksi i razvijanju preduzetničke svijesti.

Komentariši

Top