I ove godine bogat novogodišnji program u Budvi | Ekonomist

I ove godine bogat novogodišnji program u Budvi

Program dočeka Nove godine na Trgu ispred Starog grada u Budvi i ove godine biće veoma bogat, izjavio je danas direktor Turističke organizacije opštine Budva Mladen Franović.

“Već su napravljeni planovi, ugovori su već potpisani, mislim da će to biti baš veličanstven doček”, rekao je Franović agenciji Beta.

Program će početi 29. decembra koncertima grupa “Hladno pivo” i “S.A.R.S.”, nastavlja se 30. decembra nastupom Bajage i instruktora. U Novogodišnjoj noći će prisustne zabavljati “Queen Simphony”, a zvijezda večeri biće “Bijelo dugme”, rekao je Franović.

Program se nastavlja 1. januara kada će ljubitelji klasične muzike moći da uživaju u svečanom popodnevnom koncertu orkestra Radio televizije Crne Gore, pod dirigentskom palicom Radovana Papovića. Biće tu i umjetnici iz okruženja.

Prema riječima Franovića, u sklopu večernjeg programa 1. januara nastupaće grupe “Elemental” i “Dubioza kolektiv”. Sastavni dio Novogodišnjeg programa činiće i nastupi lokalnih, crnogorskih muzičara.

“Očekujem da posjeta Budvi za Novu godinu bude značajna. U ta čeitiri dana, događaće se mnogo toga, biće veoma dinamično, i ako nas vrijeme posluži, Budva će stvaro biti hit. Ne doći i ne uživati, bio bi propust”, rekao je Franović.

Pored koncerata, TO Budva će zajedno sa Udruženjem ugostitelja organizovati bazar koji će trajati od Božića do Božića.

TO Budva namjerava da zajedno sa Nacionalnom tustičkom organizacijom i ostalim lokalnim crnogorskim turističkim organizacijama napravi promociju Novogodišnjeg programa u Delta Sitiju u Beogradu 17. i 18. novembra.

Franović je rekao i da TO Budva, zajedno sa Budvanskom rivijerom i kompleksom Montenegro Stars, odnosno Hotelom Splendid organizuje promociju dočeka Nove godine, jer će u Hotelu Palas u Petrovcu gostovati Lepa Brena, a u Splendidu Severina i Haris Džinović, što će, kako je ocijenio Franović, takođe biti interesantno.

Najavio da će TO Budva imati promocije dočeka Nove godine i na sajmovima u Kragujevcu i u Banjaluci, gdje će biti prezentovana ukupna ponuda Budve oko Nove Godine.

“U svakom slučaju, kampanja će biti organizovana kako treba, i svi naši gosti, turisti će tačno znati gdje, kada, šta i kako i moći će da odaberu kad im je najzgodinije da dođu. Spremni smo”, rekao je Franović.

Redakcija
Redakcija
Redakcija Ekonomista donosi ekonomske i poslovne vijesti iz Crne Gore i svijeta, doprinosi promovisanju dobrih poslovnih praksi i razvijanju preduzetničke svijesti.

Komentariši

Top