Otvoren rekonstruisani hotel Budva | Ekonomist

Otvoren rekonstruisani hotel Budva

Budva je danas postala bogatija za još jedan hotel, koji nosi naziv tog grada. U rekonstrukciju postojećeg objekta uložila je kompanija Uniprom i to 20 miliona eura, a hotel će upošljavati oko 70 turističko ugostiteljskih radnika, prevashodno iz tog grada, koji su posebno edukovani za rad u hotelu. Hotel u ponudi ima 77 dvokrevetnih soba visokog kvaliteta, kao i četiri porodične sobe, apartmana. Direktor Uniproma Veselin Pejović istakao je da su se potrudili da zbog lokacije, tradicije i značaja koji taj hotel ima, daju doprinos da se Budva sa razlogom smatra metropolom turizma.

„Hotel će biti opremljen tako da će moći da prima goste tokom čitave godine, a u okviru njega će raditi i autentični restoran sa predivnom terasom koja gleda na more“, navodi se u saopštenju.

Sve sobe su modernog dizajna, potpuno opremljene a u okviru hotela gosti će moći da koriste otvoreni bazen i welness centar

Izvor: mina-info.me

Redakcija
Redakcija
Redakcija Ekonomista donosi ekonomske i poslovne vijesti iz Crne Gore i svijeta, doprinosi promovisanju dobrih poslovnih praksi i razvijanju preduzetničke svijesti.

Komentariši

Top