Otvoren poziv vlasnicima i menadžerima kompanija na Balkanu za veliku telekonferenciju o poslovnoj izvrsnosti | Ekonomist

Otvoren poziv vlasnicima i menadžerima kompanija na Balkanu za veliku telekonferenciju o poslovnoj izvrsnosti

Ako ste vlasnik ili upravljate biznisom i/ili neprofitna organizacija na Balkanu pozvani ste da učestvujete na telekonferenciji “Balkanska zajednica poslovne izvrsnosti”. Inicijativu predvodi Balkanski ekonomski forum, u saradnji s organizacijom ManageHub. U sklopu misije ove telekonferencije su razvoj i implementacija inovativne strategije i kreativnih rješenja koja će pomoći suočavanju s ekonomskim izazovima s kojima se danas suočavaju zemlje na Balkanu.

Veliki broj preduzeća propada zbog nedostatka sofisticiranog upravljanja. Liderima su više nego ikad ranije potrebna kredibilna, pristupačna, praktična rješenja usmjerena na rezultate koja će podstaknuti razvoj biznisa, inovacije i dugoročni uspjeh.

ManageHub omogućava liderima pristup istim vrstama verodostojne prakse upravljanja koju koriste najveće i najuspešnije organizacije u svijetu. Ne postoji vjerodostojniji izvor poslovne izvrsnosti od odnog koji nudi američki Baldrige Performance Excellence program.

Baldrige Performance Excellence Program koriste biznis lideri širom svijeta kako bi unaprijedili poslovanje svojih organizacija. Upravo ovo je razlog zbog kojeg Balkanski ekonomski forum sarađuje s ManageHubom.

Nakon prijave za učešće na telekonferenciji moguće je pratiti direktnu video prezentaciju učesnika iz Kanade i SAD.

  • Tema: Kreiranje zajednice održivog, skalabilnog i profitabilnog biznisa na Balkanu
  • Vrijeme: Četvrtak, 23 mart, 16h po lokalnom vremenu za zapadni Balkan.
  • Prostor je ograničen, pa je za prijavu potrebno registrovati se na ovom linku.
Redakcija
Redakcija
Redakcija Ekonomista donosi ekonomske i poslovne vijesti iz Crne Gore i svijeta, doprinosi promovisanju dobrih poslovnih praksi i razvijanju preduzetničke svijesti.

Komentariši

Top