Otvoren konkurs za EY Preduzetnika godine | Ekonomist

Otvoren konkurs za EY Preduzetnika godine

Revizorsko – konsultantska kompanija EY (Ernst & Young) danas je po šesti put otvorila konkurs za program EY Preduzetnik godine™ koji će trajati do 20. novembra 2017. godine. Svečano proglašenje nacionalnog pobjednika biće održano u februaru 2018. godine, a pobjednik nacionalnog konkursa u Srbiji će i ovaj put, zajedno sa pobjednicima iz zemalja širom svijeta, konkurisati za priznanje EY Svjetski preduzetnik godine™ i prisustvovati svečanoj ceremoniji u Monte Karlu u junu 2018. godine. Kao i prethodne godine, program je podržan od strane Ministarstva privrede Republike Srbije i ProCredit banke kao generalnog sponzora, Radio Televizije Srbije, magazina Biznis & Finansije i poslovnog portala eKapija.

Nagrada EY Preduzetnik godine organizuje se u više od 150 gradova i gotovo 60 zemalja širom svijeta. Postoji već 30 godina, a u Srbiji je prvi put ustanovljena 2012. godine. Tokom prethodnih godina, u programu EY Preduzetnik godineTM u Republici Srbiji učestvovalo je više od 120 kompanija koje zapošljavaju čak više od 11 hiljada ljudi i kumulativno su generisale više od 2.7 milijardi eura prihoda tokom poslednjih pet godina koliko se program u Srbiji organizuje.

O pobjedniku programa EY Preduzetnik godine 2017 odlučivaće nezavisni žiri, a njihova odluka zasnivaće se na ključnim faktorima uspjeha kao što su preduzetnički duh, finansijski pokazatelji, strategijsko usmjerenje, prisustvo na regionalnom ili međunarodnom tržištu, inovativnost i lični integritet.

Više informacija o programu EY Preduzetnik godine™ možete dobiti na www.ey.com/rs/eoy, a prijava kandidata može se izvršiti na na online aplikaciji https://geoy.ey.com/.


 

Izvor: Bizlife

Komentariši

Top