Otvoren insajderski program za Sea of Thieves

Gejmeri koji žele da se uključe u razvoj Microsoftove ekskluzive Sea of Thieves sada imaju priliku da to urade kroz insajderski program.

Developer Rare najavio je da bi igra, pored verzije za Xbox One, trebalo da se pojavi u verziji za PC i to u 4K rezoluciji, uz 60 sličica po sekundi, no najavljeno je i nešto što bi trebalo da obraduje i one sa ne tako naprednim uređajima.

Tako će ovu piratsku avanturu biti moguće igrati i na uređajima sa veoma slabom računarskom konfiguracijom, odnosno čak i znatno ispod minimalnih HD standarda, u rezoluciji 720 sa 540 piksela, a sve to uz mogućnost igre uz svega 15 snimaka u sekundi. Drugim riječima, Sea of Thieves biće moguće igrati i na onim računarima koje ne koristite ni za šta drugo, a koji su funkcionalni.

Igra bi, sada uz dvostruku dozu morske bolesti, jer ni gusari više neće biti imuni na alkohol, a rum im je uvijek pri ruci, trebalo da bude dostupna početkom naredne godine, a donosi nekoliko ključnih noviteta, kao što su neverbalna komunikacija, “the brig”, “scuttling” i “the small ship”.

Registovanjem za insajderski program korisnici dobijaju mogućnost da iznutra sagledaju razvoj ove interesantne igre, kao i da oblikuju piratsku avanturu dajući povratne informacije kroz upitnike, a biće im omogućen iekskluzivni pristup ranim verzijama igre.

Da biste se priključili insajderskom programu potrebno je da imate Xbox Live nalog, kao i najmanje 18 godina.

Ana Nives Radovic
Ana Nives Radovic
The very first Montenegrin fintech author, financial analyst and author of "Dividing by Zero" scientific project.

Komentariši

Top