Oppo R11 FC Barcelona verzija je tu | Ekonomist

Oppo R11 FC Barcelona verzija je tu

Ako ste s nestrpljenjem čekali Oppo R11 FC Barcelona Edition mobilni telefon imamo sjajne vijesti – upravo je počela prodaja! Cijena telefona je 525 eura za osnovni model, a jače specifikacije značajnije podižu cijenu. Telefon je dostupan preko Oppo kineskog sajta i trenutno se isporučuje samo na području Narodne Republike Kine, ali se uskoro očekuje dostupnost i u Evropi.

Oppo R11 FC Barcelona Edition mobilni telefon dobio je grb fudbalskog kluba Barselona u 18-karatnoj pozlati, što je poklon kluba i kompanije Oppo istinskim fanovima, koji neće žaliti da daju čak 525 eura za model vrlo prosečnih performansi.

AMOLED Full HD ekran dijagonale 5.5 inča, 4 GB RAM i Snapdragon 660 čipset su „vrh“ funkcije, koje ovaj telefon ima, što je za njegovu cijenu, ipak malo. Međustim, FC Barcelona i njen pozlaćen logo koštaju, a poštuju se, bez obzira na sve, zar ne?!

Izvor: Mondo.rs

Redakcija
Redakcija
Redakcija Ekonomista donosi ekonomske i poslovne vijesti iz Crne Gore i svijeta, doprinosi promovisanju dobrih poslovnih praksi i razvijanju preduzetničke svijesti.

Komentariši

Top