Od danas filijala CKB i u Tivtu

Od danas filijala CKB i u Tivtu

Crnogorska komercijalna banka (CKB) otvorila je danas novu poslovnu jedinica u Tivtu koja, kako je saopšteno, pruža niz pogodnosti i novina. Iz CKB-a su kazali da, nakon Podgorice, Budve i Nikšića, ekspozitura u Tivtu takođe ima drugačiji i prepoznatljiv koncept, koji će omogućiti najefikasnije i najefektnije obavljanje bankarskih usluga.

Cilj banke je, kako su naveli, da kontinuirano unaprjeđuje podršku privredi, omogući razvoj i realizaciju održivih projekata i ideja i prilagodi proizvode klijentima.

“Otvaranje ekspoziture ove vrste u Tivtu predstavlja dio dugoročne poslovne strategije na ovom tržištu, a istovremeno i sponu sa razvojem ovog grada”, poručila je regionalni menadžer Gordana Radović.

Iz CKB-a su kazali da nova poslovnica, na prostoru od oko 160 metara kvadratnih, pruža niz pogodnosti i novina, omogućavajući klijentima banke da se u lijepom ambijentu upoznaju sa različitim proizvodima i uslugama koje Banka pruža.

Rukovodilac Ekspoziture u Tivtu, Vesna Glibota, kazala je da je ta ekspozitura počela sa radom 2002. godine sa samo dva zaposlena.

“Rasli smo zajedno sa našim klijentima, upoznavali se sa njihovim potrebama, dajući im odgovarajuće predloge i nudeći različite proizvode i servise na obostrano zadovoljstvo. Nije uvijek bilo lako ispuniti očekivanja klijenata, ali mi to posmatramo kao izazov, težimo da budemo proaktivni i uvijek jedan korak ispred u pružanju kvalitetne usluge”, navela je Glibota.

Ona je kazala da otvaranje nove poslovnice CKB banke u Tivtu predstavlja važan događaj za ti instituciju i za Tivat.

“Jer ukazuje na posvećenost zajednici kojoj pripadamo, uvažavanje potreba klijenata, želju za poboljšanjem usluga i dugoročnom saradnjom”, dodala je Gliborta.

Iz CKB-a su kazali da su, kao društveno odgovorna institucija, veoma aktivni u pružanju podrške brojnim projektima i događajima, pa je to slučaj i u Tivtu gdje su sponzori mnogih manifestacija.

Izvor:MinaBusiness

Redakcija
Redakcija
Redakcija Ekonomista donosi ekonomske i poslovne vijesti iz Crne Gore i svijeta, doprinosi promovisanju dobrih poslovnih praksi i razvijanju preduzetničke svijesti.

Komentariši

Top