Objavljeni javni pozivi investitorima i bankama za 1000+ projekat | Ekonomist

Objavljeni javni pozivi investitorima i bankama za 1000+ projekat

Ministarstvo održivog razvoja i turizma objavilo je danas dva javna poziva koja se odnose na projekat 1000+ stanova.

Javni poziv investitorima i fizičkim i pravnim licima kao ponuđačima stambenih objekata otvoren je do 28. maja 2018. godine, a uz ponudu nekretnina, investitori su dužni da dostave dokaz o registraciji u Centralnom registru privrednih subjekata i listu izgrađenih objekata u posljednje četiri godine, dok fizička lica treba da dostave kopiju lične karte, ovjerenu izjavu o namjeri ostajanja pri ponudi, kao i saglasnost bračnog supružnika.

Tekst Javnog poziva za investitore i fizička i pravna lica može se preuzeti ovdje.

Takođe, objavljen je i Javni poziv komercijalnim bankama za dodjelu stambenih kredita u okviru projekta. Poziv je otvoren do 11. maja 2018. godine, a banke su dužne da, uz prijavu, dostave odobrenje Centralne banke Crne Gore za odobravanje stambenih kredita fizičkim licima i ponudu za učešće u Projektu.

Tekst Javnog poziva za komercijalne banke dostupan je ovdje.

Podnošenje dokumentacije vrši se u kancelarijama Ministarstva održivog razvoja i turizma, a dodatne informacije mogu se dobiti preko mejla 1000plus@mrt.gov.me.

Redakcija
Redakcija
Redakcija Ekonomista donosi ekonomske i poslovne vijesti iz Crne Gore i svijeta, doprinosi promovisanju dobrih poslovnih praksi i razvijanju preduzetničke svijesti.

Komentariši

Top