Objavljene cijene karata: Od Podgorice do Barselone za nepunih 29 eura

Povezanost Crne Gore avio linijama sa mnogim evropskim metropolama nikad nije bila veća. Iz godine u godinu otvaraju se nove linije, a niskobudžetne avio-kompanije se sve više interesuju za našu državu. Najveća nisko budžetna avio kompanija Ryanair ove godine je uvela tri nove linije iz Crne Gore, a nedavno su objelodanili i cijene karata.

Za nepunih mjesec dana iz Crne Gore će se dva puta sedmično letjeti ka Štutgartu i Bolonji.  Letovi će biti na svaka četiri dana, a cijene karata su i više nego pristupačne.

Prvi let ka Bolonji planiran je 1. aprila, a povratak je moguć već 5. aprila. Cijena karte od Podgorice do Bolonje je 21,41, a od Bolonje ka Podgorici 12,99 eura,prenosi portal Standard.

Do Štutgarta će se letjeti iz Podgorice već početkom narednog mjeseca, a cijena povratne karte za period 2-6 april iznosi48,68 eura. Međutim, pomenuta cijena je samo za promotivni period jer, sa početkom ljetnje sezone, povratna karta će iznositi oko 100 eura.

Najiščekivaniji let je zasigurno Podgorica-Barselona. Ryanair je objelodanio informaciju da će prvi let iz naše države ka Barseloni obaviti 6. aprila.

Karta od Podgorice do Barselone je, nevjerovatnih, 28,55 eura. Od Barselone ka Glavnom gradu Crne Gore letjeće se za 41,81 euro. Naglašavamo, da je i u ovom slučaju riječ o promotivnim cijenama, te da će se one kasnije kretati u rasponu od 80 do 100 eura.

Mali problem može predstavljati činjenica da se do Barselone leti jednom nedjeljno, te ako ste planirali da posjetite ovaj španski grad u njemu morate boraviti sedam dana.

Redakcija
Redakcija
Redakcija <a href="http://ekonomist.me">Ekonomista</a> donosi ekonomske i poslovne vijesti iz Crne Gore i svijeta, doprinosi promovisanju dobrih poslovnih praksi i razvijanju preduzetničke svijesti.

Komentariši

Top