NTO predstavlja kongresnu ponudu Crne Gore u Ljubljani | Ekonomist

NTO predstavlja kongresnu ponudu Crne Gore u Ljubljani

Nacionalna turistička organizacija (NTO) predstavlja kongresnu ponudu Crne Gore na berzi MICE turizma Conventa, koja se održava u Ljubljani.

– Na sastancima sa zainteresovanom posjetiocima, predstavljene su mogućnosti za organizaciju događaja i motivacionih putovanja u Crnoj Gori – navodi se u saopštenju.

Potencijalnim partnerima predstavljena je i ponuda crnogorskih hotela sa kongresnim kapacitetima, kao i realizovani i planirani investicioni projekti.

Iz NTO-a su kazali da su posjetioci pokazali interesovanje za organizaciju manjih konferencija i motivacionih putovanja.

– Crna Gora raspolaže svim neophodnim segmentima za razvoj MICE turizma, koji podrazumijeva sastanke, podsticajna putovanja, konferencije i događaje – dodaje se u saopštenju.

Iz NTO-a su kazali da je, pored dobrih avio-konekcija i kvaliteta hotelskih sadržaja, za organizatore događaja prilikom odabira destinacije, važan i kvalitet usluge kao i bezbjednost same destinacije.

– Conventa je okupila više 160 izlagača iz deset zemalja jugoistočne Evrope i 200 pozvanih kupaca, organizatora kongresa, seminara, konferencija i drugih događaja sa značajnih evropskih emitivnih tržišta – rekli su iz NTO.

Redakcija
Redakcija
Redakcija Ekonomista donosi ekonomske i poslovne vijesti iz Crne Gore i svijeta, doprinosi promovisanju dobrih poslovnih praksi i razvijanju preduzetničke svijesti.

Komentariši

Top