NTO predstavila ponudu Crne Gore njemačkim medijima | Ekonomist

NTO predstavila ponudu Crne Gore njemačkim medijima

Nacionalna turistička organizacija (NTO) organizovala je prezentaciju turističke ponude Crne Gore za predstavnike njemačkih medija u Hamburgu.

Prezentaciji su prisustvovali najznačajniji mediji sa tog područja koji u Hamburgu imaju svoja predstavništva, kao što su Stern, FVW, Merian, Bauer Media Group, Essen&Trinken, Tauchen, Tennis Magazin, Golf Magazin, Alles fuer die frau, Sueddeutsch, Welt am Sonntag, Donna, Du Mont Reisebuecher i Sonntag Aktuel.

– Predstavnicima njemačkih medija predstavljeni su aktuelna turistička ponuda Crne Gore, prirodne i kulturne znamenitosti, nove avio linije, kao i novootvoreni hoteli za narednu sezonu – navodi se u saopštenju.

Iz NTO je saopšteno da je prvi put na ovom tržištu promovisana nova panoramska ruta Durmitorski prsten.

– Učesnici prezentacije su imali priliku i da putem virtualne vizualizacije 3D tehnikom na interesantan virtuelni način pregledaju i dožive ovu novinu u turističkoj ponudi sjevera – rekli su iz NTO.

Bila je to prilika da se razgovara i o mogućnostima uspostavljanja saradnje. Značajni razgovori su vođeni sa predstavnicima renomirane medijske kuće Bauer Media Group, koja sa preko 600 časopisa širom svijeta, 400 digitalnih medija i 100 radio i TV stanica pokriva tržišta Njemačke, Velike Britanije, Australije, Novog Zelanda i Skandinavije.

Redakcija
Redakcija
Redakcija Ekonomista donosi ekonomske i poslovne vijesti iz Crne Gore i svijeta, doprinosi promovisanju dobrih poslovnih praksi i razvijanju preduzetničke svijesti.

Komentariši

Top