NTO i M:tel potpisali Ugovor o strateškom partnerstvu

Direktorica Nacionalne turističke organizacije Crne Gore Željka Radak Kukavičić i izvršni direktor M:tel-a Vladimir Lučić potpisali su Ugovor o strateškom partnerstvu, koji podrazumijeva saradnju na planu unaprjeđenja promocije crnogorske turističke ponude i usluga M:tel-a u zemlji i inostranstvu.

Radak Kukavičić se zahvalila kompaniji M:tel na pristupanju u društvo strateških partnera crnogorskog turizma, ističući da Nacionalna turistička organizacija Crne Gore program starteških partnerstava sa privatnim i javnim institucijama primjenjuje već duži niz godina.

– To je model koji se pokazao uspješnim kada je u pitanju promocija destinacije, a ujedno i jedna od važnih smjernica koje predviđa Nacrt Starteškog marketing plana za naredni petogodišnji period. Ostvareni rezultati pokazuju da je prošlogodišnja turistička sezona najbolja turistička sezona ikada do sada u Crnoj Gori, što je podstrek za dalje izazove koji su pred nama. Vjerujem da će, na obostrano zadovoljstvo, partnerstvo sa M:tel-om, doprinijeti realizaciji niza značajnih aktivnosti u cilju unapređenja turističke ponude i pozicioniranja turističkog proizvoda Crne Gore kao visokokvalitetne turističke destinacije – rekla je diretkroica NTO.

Izvršni direktor M:tela Vladimir Lučić izražavajuči zadovoljstvo ostvarenom saradnjom istakao je da Crna Gora kao turistička destinacija i zemlja u kojoj je turizam jedna od glavnih privrednih grana, poseban značaj posvećuje promociji, kako u zemljama u regionu, tako i u svijetu.

– Kompanija M:tel već 10 godina kreira najbolju ponudu za turiste, kao i najpovoljnije roming pakete ka zemljama iz okruženja. Uvjereni smo da će kroz stratešku saradnju M:tel-a i Nacionalne turističke organizacije Crne Gore crnogorska ponuda biti kompletnija i da će turisti još ljepše provoditi vrijeme u Crnoj Gori, uz relaksiranu komunikaciju. Kao telekomunikacioni operator koji vodi posebnu brigu o korisnicima, obećavamo da ćemo našim servisima, uz ljepote Crne Gore, sigurno doprinijeti jos boljem utisku o Crnoj Gori kao turističkoj destinaciji – istakao je Lučić.

 

Komentariši

Top