Novogodišnje povoljnosti za korisnike Crnogorskog Telekoma | Ekonomist

Novogodišnje povoljnosti za korisnike Crnogorskog Telekoma

Crnogorski Telekom je i ove godine omogućio posebne povoljnosti za svoje korisnike povodom novogodišnjih praznika. U okviru promotivne ponude, Huawei pametni telefoni, jedni od najaktuelnijih mobilnih uređaja u svijetu danas, dostupni su po sniženim cijenama.

Za nove internet i Extra TV korisnike Telekom je omogućio 80% popusta na Huawei Y6 uredjaj tokom promotivnog perioda, pa sada uređaj mogu kupiti za 1.8 eura mjesečno (regularna cijena rate ovog uredjaja je 8.9 eura).

Pored toga, za sve korisnike Telekoma, u ponudi su odabrani modeli Huawei uredjaja sa sniženom cijenom rata (na 24 mjeseca):

  • Huawei Honor 8 Lite za 10.90 eura mjesečno
  • Huawei P10 Lite za 14.90 eura mjesečno
  • Huawei P10 za 25.9 eura mjesečno

Ponuda se odnosi na fizička lica koji uzmu internet, Extra TV ili oboje tokom promotivnog perioda koji traje do 31.12.2017. godine.

Više infortmacija o svim ponudama korisnici mogu saznati na internet stranici www.telekom.me, dolaskom u T-centar i pozivom na broj 1500.

Redakcija
Redakcija
Redakcija Ekonomista donosi ekonomske i poslovne vijesti iz Crne Gore i svijeta, doprinosi promovisanju dobrih poslovnih praksi i razvijanju preduzetničke svijesti.

Komentariši

Top