Novi poslovni informacioni sistem dostupan online bilo kada i bilo gdje - TiramISu ERP | Ekonomist

Novi poslovni informacioni sistem dostupan online bilo kada i bilo gdje – TiramISu ERP

TiramISu ERP – Poslovni informacioni sistem dostupan on-line bilo kad i bilo gdje

TiramISu ERP  je poslovni informacioni sistem razvijen u potpunosti sa najnovijim web tehnologijama. Dostupan je online na cloud platformi bilo kad i bilo gdje. To znači da korisnicima nije potrebna sopstvena serverska infrastruktura, što značajno umanjuje potrebnu investiciju i olakšava održavanje sistema.

Šta vam TiramISu ERP  može ponuditi?

Veleprodaja – Integrisali smo naš sistem u nekima od najvećih crnogorskih veleprodajnih lanaca poput kompanije Tehnoplus, Veletex, Kalia. TiramISu ERP vam omogućava neograničen broj magacina (objekata), ulaz u carinski magacin, prijemnu kalkulaciju, međuskladišnice, rad komercijalista na terenu, automatizaciju isporuke, automatsko knjiženje u glavnu knjigu i sve ostalo što je potrebno za veleprodaju.

Maloprodaja – Pružamo neograničen broj MP objekata, prijemnica u maloprodaji, prenos iz veleprodaje, prenos između MP objekata, nivelacija, uporedni pregled zaliha u svim MP i VP objektima, automatsko trebovanje, popust, kalo, rastur, lom, izvještaji o prodaji sa razlikom u cijeni, gotovinski račun, automatsko razduženje maloprodaje, automatska trgovačka knjiga, automatsko knjiženje u glavnu knjigu.

POS – Tiramisu ERP je prilagođen svim vrstama i veličinama monitora. Jednostavan dizajn je prilagođen svim korisicima i omogućava procesuiranje plaćanja različitih vrsta plaćanja ili kombinovanih plaćanja (gotovina + kartica), uvid o stanje zaliha u realnom vremenu i sl,  prodaja po barkodu, šifri ili nazivu artikla ili po grupama artikala, oboravanje popusta, podrška u prodaji na rate (konfigurator rata, definisanje garanta), evidentiranje podataka za dostavu ako je potrebno i još mnogo toga. Obezbijeđena je i podrška za skoro sve fiskalne štampače.

eCommerce platforma predstavlja sastavni dio TiramISu ERP sistema, što značajno pojeftinjuje punu integraciju elektronske trgovine sa klasičnom trgovinom, pri čemu mislimo na zajedničko upravljanje zalihama, cijenama, nabavkom i prodajom – sve u jednom sistemu. Automatizacija procesa od pregleda artikala i plaćanja pa do odobrenja komercijaliste i isporuke artikla.

Računovodstvo – Olakšavamo vam sve vaše zapise finansijskih transakcija. Uz naš sistem vam omogućavamo obradu izvoda, import izvoda iz XML formata, neograničen broj žiro računa, neograničen broj blagajni, blagajnički dnevnik, kontni okvir, KUF i KIF, štampu PDV prijava, bilans stanja i uspjeha, detaljnu analitiku.

Servis – Podrazumijeva prijem na servis, interni radni nalog za održavanje osnovnih sredstava, eksterni radni nalog za servisiranje za treća lica, prepoznavanje garancije po serijskom broju artikla, evidentiranje komunikacije sa klijentom, evidentiranje radnih sati servisera, evidentiranje utrošenih rezervnih dijelova, planiranje održavanja sredstava, postavljanje podsjetnika za periodična održavanja.

 

Kada je počela priča o TiramISu ERP-u

Vidjevši sve veću potrebu kompanija na crnogorskom tržištu za sistemom koji će olakšati poslovanje i automatizovati određene poslovne procese i omogućiti jednostavnu dostupnost podataka, Data Design je donio odluku 2015 godine da počnemo razvoj TiramISu ERP poslovnog informacionog sistema. S obzirom na to da je postojalo veliko iskustvo vodećih projektanata i programera u preduzeću za nepune 2 godine razvoja TiramISu ERP sadrži veliki proj funkcionalnosti i primjenjiv je u velikim kompanijama koje teže ka uređenju poslovnih procesa.

Sigurnost  Cloud platforma na kojoj je hostovan informacioni sistem podrazumijeva visok stepen bezbijednosti i dostupnosti podataka. Maksimalno je kontrolisan fizički pristup serverima, obezbijeđena bezbijednost i redudantnos internet linkova, obezbijeđena je i rezervna Cloud platforma na udaljenoj lokaciji sa automatskom replikacijom svih podataka. Obezbijeđen je i automatski backup podataka. Tim inženjera koji 24h rade na preventivnom održavanju sistema.

 

Preporuka za kraj

Ako planirate da unaprijedite poslovanje, standardizujete poslovne procese, oprobate se na Internet tržištu sa eCommerce portalom, unaprijedite dostupnost podataka, poboljšate izvještavanje, obezbijeditie sigurnu budućnost kompanije, TiramISu ERP  je pravi izbor za Vas.

Za sve dodatne informacije možete nam poslati mail na info@datadesign.me ili na sledećem linku.

Redakcija
Redakcija
Redakcija Ekonomista donosi ekonomske i poslovne vijesti iz Crne Gore i svijeta, doprinosi promovisanju dobrih poslovnih praksi i razvijanju preduzetničke svijesti.

Komentariši

Top