Novi model Nokie sa ugraviranim likom Putina i Trampa | Ekonomist

Novi model Nokie sa ugraviranim likom Putina i Trampa

Ruska kompanija Caviar, koja proizvodi luksuzne pametne telefone, predstavila je novi dizajn legendarnog modela mobilnog telefona Nokia 3310, koji će biti posvećen sastanku predsjednika Rusije Vladimira Putina i SAD Donalda Trampa, saopšteno je na internet stranici ruske kompanije.

Novi model Nokie, koji sadrži portrete Putina i Trampa, ugravirane na titanijumskoj pozadini telefona, pojaviće se u prodaji 27. jula, a njegova cijena će biti 2.608 dolara.

– Nadamo se da će samit Putina i Trampa prvenstveno predstavljati početak nove istorije i novih rusko-američkih odnosa – saopšteno je na internet stranici Caviara.

Sastanak Putina i Trampa biće održan danas u Helsinkiju.

Kompanija Caviar predstavila je u maju sofisticirani model telefona koji je bio posvećen inauguraciji ruskog predsjednika.

Finska kompanija Nokia, čiji se model 3310 smatra najvećim uspjehom, prestala je da proizvodi ovaj model 2015. godine. Korisnici modela 3310 posebno su cijenili to što je ovaj model bio gotovo neuništiv i to što posjeduje bateriju za koju se čini da vječno traje.

Redakcija
Redakcija
Redakcija Ekonomista donosi ekonomske i poslovne vijesti iz Crne Gore i svijeta, doprinosi promovisanju dobrih poslovnih praksi i razvijanju preduzetničke svijesti.

Komentariši

Top