Novi LG G6+ dobija veću internu memoriju i premium zvuk | Ekonomist

Novi LG G6+ dobija veću internu memoriju i premium zvuk

LG G6 je pametni telefon koji je do sada imao prilično dobru prodaju, ali sa dolaskom Samsungove Galaxy S8 serije, pokušava potrošače da zainteresuje za nekoliko promjena i novi model.

LG je pokrenuo G6+, identičan originalu, ali sa više memorije i premium zvukom. Sa novom opcijom preko novog 32-bitnog HiFi quad DAC-a koji je dostupan u Južnoj Koreji.

Takođe LG se angažovao po pitanju novih slušalica i uz G6+ dolaze Bang & Olufsen slušalice koje u potpunosti podržavaju DAC. Neki modeli će dobiti bežični punjač, karakteristika koja je dostupna u SAD. Ipak, i ovo je prilično čudno, LG nije rekao koje će regije dobiti koje funkcije i gdje će tačno prodavati ali pretpostavimo da će Sjeverna Amerika biti visoko na listi.

Osim G6+, trenutni vlasnici G6 modela dobiće gomilu novih funkcija, najznačajnija “FacePrint” koja služi za otključavanje čim se registruje poznato lice i to za manje od jedne sekunde u prosjeku. Još jedna nova karakteristika je niska potrošnja električne energije koja može pomoći korisnicima da im baterija duže traje jer je poznato da baterija na G6 modelu nije baš za pohvalu.

Kako neki prenose, LG će isporučivati G6+ sa 6GB RAM-a, ali LG to nije spomenuo u PR-u, a ako je tačno, vjerovatno će biti dostupan samo u Koreji kao i verzije Samsung Galaxy S8 sa 6GB RAM-a

Konačno, LG je predstavio neke nove boje za LG G6 i G6+, boje “Mornarska plava i Terra zlatna”.

Predstavljanje LG G6+ modela biće početkom sledećeg mjeseca u Južnoj Koreji a nakon toga i u svim ostalim regijama, nadamo se da ćemo uskoro saznati i cijene modela.

Redakcija
Redakcija
Redakcija Ekonomista donosi ekonomske i poslovne vijesti iz Crne Gore i svijeta, doprinosi promovisanju dobrih poslovnih praksi i razvijanju preduzetničke svijesti.

Komentariši

Top