Novi cjenovnik Air Serbia: Od Niša do Tivta i nazad za 48 eura

Avio-kompanija Air Serbia će od danas početi prodaju karata za 12 linija od javnog interesa iz Niša. Povratna karta može da se kupi po cijeni počevši od 48 eura, koliko će koštati i do Tivta.

Prvi letovi na novim linijama kreću od 15. jula, a avioni srpskog nacionalnog avio-prevoznika će, osim do Tivta, saobraćati i do Nirnberga, Frankfurta (Han), Hanovera, Fridrihshafena, Karslruea, Salcburga, Rima, Bolonje, Budimpešte, Geteborga i Ljubljane.

Niš će sa tih 12 evropskih gradova iz Njemačke, Austrije, Italije, Mađarske, Švedske, Slovenije i Crne Gore biti povezan sa najmanje dva leta nedjeljno, saopšteno je iz kompanije.

“Naš cilj jeste da obezbijedimo da građani Niša lete po najpovoljnijim uslovima ka jednoj od 12 ponuđenih destinacija. Letove će obavljati avion tipa erbas A319 sa oznakama Air Serbije. Cilj nam je da našim putnicima ponudimo dobru uslugu po najboljim cijenama”, izjavio je generalni direktor kompanije Dankan Nejsmit.

Air Serbia letjeće iz Niša na osnovu rezultata međunarodnog tendera za linije od javnog značaja koji je raspisala Vlada Srbije, a kojim je omogućeno povezivanje deset okruga u Srbiji sa šest zemalja Evropske unije i Crnom Gorom.

U saopštenju se navodi da će početne cijene povratnih karata biti od 48 eura i za Geteborg, 51 euro za Frankfurt (Han), 52 za Bolonju, 53 za Ljubljanu, 55 za Karslrue, 60 za Nirnberg i Fridrihshafen, 61 za Hanover i Budimpeštu, 62 evra za Salcburg, kao i 73 eura za Rim Fiumicino.

Redakcija
Redakcija
Redakcija <a href="http://ekonomist.me">Ekonomista</a> donosi ekonomske i poslovne vijesti iz Crne Gore i svijeta, doprinosi promovisanju dobrih poslovnih praksi i razvijanju preduzetničke svijesti.

Komentariši

Top