Novi biznis paketi u ponudi Crnogorskog Telekoma | Ekonomist

Novi biznis paketi u ponudi Crnogorskog Telekoma

Crnogorski Telekom uvodi nove Magenta 1 Biznis pakete namijenjene poslovnim korisnicima za bezbrižnu komunikaciju u kancelariji i van nje, kao i sigurno online poslovanje uz najveće brzine interneta.

Magenta 1 Biznis ponuda povezuje sve servise u jedno rješenje, uz brz i jednostavan proces aktivacije, jedan ugovor i jedan račun.

logomagenta-jedan-biznisU ponudi su tri Magenta 1 Biznis paketa, koji uključuju mobilnu i fiksnu telefoniju i internet, kao i Cloud servise, uz značajne povoljnosti za svaki od navedenih segmenata.

Tako, na primjer, Magenta 1 Biznis L paket za mobilni segment uključuje 400 minuta ka svim mrežama u CG, 5000 minuta i 2000 poruka u mreži i2 GB interneta, u fiksnom segmentu 2000 minuta u mreži, neograničeni internet, kao i Cloud prostor za čuvanje podataka, antivirus licence i vidljivost firme na portalu www.pronadjifirmu.me.

Dodatno, uz ovaj paket korisnik dobija i 10 GB mobilnog interneta po punoj brzini, promotivno 6 mjeseci. Mjesečna pretplata za navedeni paket, koja uključuje i naknadu za pristup mreži, iznosi 49.90 EUR mjesečno (sa PDV-om).

Povoljnosti Magenta 1 Biznis paketa važe za jedan fiksni i jedan mobilni broj, uz mogućnost uključivanja i dodatnih fiksnih i/ili mobilnih brojeva u Magenta 1 Biznis tim uz dodatne benefite.

Za nove Magenta 1 Biznis korisnike opremai instalacija je besplatna u toku promotivnog perioda.

 

Sve informacije sudostupne na sajtu: www.telekom.me uz mogućnost online narudžbe.

Redakcija
Redakcija
Redakcija Ekonomista donosi ekonomske i poslovne vijesti iz Crne Gore i svijeta, doprinosi promovisanju dobrih poslovnih praksi i razvijanju preduzetničke svijesti.

Komentariši

Top