Nove povoljnosti u okviru Volim prepaid paketa | Ekonomist

Nove povoljnosti u okviru Volim prepaid paketa

Crnogorski Telekom i kompanija VOLI uvode nove povoljnosti za sve korisnike Volim prepaid paketa. Od sada, korisnici imaju pravo na besplatnih 2€ dopune Volim prepaid računa, za svaku kupovinu u vrijednosti od 10 € koja je ostvarena u Voli marketima. Povećanjem računa kupovine, povećava se i bonus kredit.

Bonus kredit se ostvaruje na kasi Voli marketa, važi 7 dana od dana dodjele i koristi se u nacionalnom saobraćaju za pozive, SMS i internet. Ukoliko ne posjeduju Volim prepaid broj, korisnici isti mogu kupiti unutar Voli prodajnog mjesta, tokom promotivnog perioda do isteka zaliha, pocijeni od 0,01€, koji ne uključuje inicijalni kredit.

Maksimalna vrijednost dopune koju korisnik može dobiti za jednu kupovinu iznosi 30 €. Dopune ne važe za saobraćaj ka specijalnim brojevima niti za kupovinu Volim opcija. Da bi koristio bonus kredit, korisnik treba da dopuni svoj račun jednom u 30 dana regularnom dopunom. Stanje dopune korisnik može provjeriti pozivom  na *125#, ili putem Volim menija pozivom na *115#.

Takođe, korisnici Volim prepaid paketa imaju niže cijene poziva i SMS u Volim grupi. Pozivom Volim menija mogu aktivirati i neku od dodatnih opcija koje uključuju minute, SMS i internet.

O navedenoj promotivnoj kampanji, koja traje do 31.marta 2017.godine, korisnici mogu saznati više na sajtu www.volim066.me kao i na sajtu Crnogorskog Telekoma www.telekom.me.

Redakcija
Redakcija
Redakcija Ekonomista donosi ekonomske i poslovne vijesti iz Crne Gore i svijeta, doprinosi promovisanju dobrih poslovnih praksi i razvijanju preduzetničke svijesti.

Komentariši

Top