Nova godina u Budvi: Bajaga, SARS, Bijelo dugme... | Ekonomist

Nova godina u Budvi: Bajaga, SARS, Bijelo dugme…

Budva će i ove godine biti glavno mjesto provoda u najluđoj noći, za šta su se ponovo pobrinuli Opština i Turistička organizacija Budve, a jedan od najpoznatijih ex jugoslovenskih bendova Bijelo dugme predvođeno Goranom Bregovićem nastupiće u novogodišnjoj noći na trgu ispred Staroga grada.

Brojne posjetioce, koji tradicionalno godinama unazada biraju Budvu kao mjesto gdje će dočekati Novu godinu, očekuje čak četvorodnevni muzički program.

Program počinje 29. decembra, kada će na centralnoj bini ispred starogradskih bedema nastupiti hrvatska rok grupa Hladno pivo i popularni beogradski sastav S.A.R.S.

Dan kasnije, 30. decembra, muzički program nastavlja se nastupom Bajage i instruktora, a nakon njih nastupiće Bregović i Bijelo dugme, a u Budvu dolaze i pjevači koji su bili sastavni dio ovog benda Mladen Vojičić Tifa i Alen Islamović.

Muzički program se završava 1. januara, kada će nastupiti hrvatski hip hop sastav Elemental, a iste večeri bosanskohercegovački bend Dubioza kolektiv sa svojom mješavinom punka, reggaea, duba, ska, rocka i uvijek jakim političkim porukama.

Redakcija
Redakcija
Redakcija Ekonomista donosi ekonomske i poslovne vijesti iz Crne Gore i svijeta, doprinosi promovisanju dobrih poslovnih praksi i razvijanju preduzetničke svijesti.

Komentariši

Top