NLB: Mjesec iznenađenja za penzionere

NLB Banka, drugu godinu zaredom, organizuje NLB Dan penzionera, koji će se ove godine održati 18.05.2018. godine u svim filijalama banke širom Crne Gore, saopšteno je iz te banke.

NLB Banka sa klijentima koji su u trećem dobu njeguje odnos koji se zasniva na povjerenju i uzajamnom poštovanju, pažljivo vodeći brigu o njihovim finansijama i sigurnosti, ali i zdravlju, pa je ove godine, za njih u okviru NLB Dana penzionera pripremila i zanimljive poklone.

Uz edukativan i koristan sadržaj na temu zdravih stilova života, banka nastoji da posebnu pažnju usmjeri na njihovu finansijsku sigurnost i pismenost, rekli su u NLB.

Ove godine, NLB Dan penzionera najavljuje jednu lijepu akciju koju je NLB Banka pripremila prvenstveno za svoje klijente, ali i ostale penzionere širom zemlje. Svim penzionerima, u periodu od 18.05. do 01.06.2018. godine, na raspolagnju su brojne povoljnosti. Penzioneri koji 18.05.2018. godine, svojom NLB karticom, podignu penziju sa bankomata u filijalama NLB Banke, dobijaju specijalan poklon*.

Brinući o finansijskoj bezbjednosti ove posebno osjetljive grupe klijenata, NLB Banka je obezbijedila 3 mjeseca besplatne članarine za NLB Srebrni paket, za sve penzionere koji odluče da naruče debitnu karticu kao i za nove korisnike ovog paketa. NLB Srerbni paket sadrži brojne proizvode i usluge iz domena bankarstva i osiguranja, koje su definisane samo za njih. Pored toga, za sve korisnike koji se u periodu akcije odluče za NLB Srebrni kredit, obezbjeđena je obrada ovog kredita bez naknade.

NLB Banka u kontinuitetu nastoji da doprinese boljem statusu i kvalitetu života pripadnika trećeg životnog doba u Crnoj Gori i na različite načine nastoji da im uljepša godine koje dolaze, zaključuje se u saopštenju.

Redakcija
Redakcija
Redakcija <a href="http://ekonomist.me">Ekonomista</a> donosi ekonomske i poslovne vijesti iz Crne Gore i svijeta, doprinosi promovisanju dobrih poslovnih praksi i razvijanju preduzetničke svijesti.

Komentariši

Top