NLB banka novim klijentima poklanja jednu ratu kredita | Ekonomist

NLB banka novim klijentima poklanja jednu ratu kredita

NLB banka je u okviru kampanje pod nazivom “Tvoj dom, tvoja sloboda” odlučila da svim klijentima koji se u toku trajanja akcije odluče za stambeni, hipotekarni, gotovinski ili penzionerski kredit pokloni jednu ratu kredita.

Za penzionere koji uzmu Srebrni kredit, pored poklon rate, banka je pripremila i povoljniju kamatnu stopu, te jednostavniju proceduru za odobravanje kredita

“Klijentima koji redovno otplaćuju kredit dajemo jednu ratu kredita na poklon, po njihovom izboru. Uz stambene i hipotekarne kredite, klijente dodatno čeka i besplatna Unika polisa osiguranja u prvoj godini i 20 posto jeftinija polisa osiguranja nepokretnosti“, saopštila je šef Odjeljenja za marketing, brigu o korisnicima i koordinaciju Jelena Vujović.

Akcija traje do 31. decembra. Sadašnji klijenti stiču pravo na poklon ratu nakon prve tri godine urednog izmirivanja obaveza prema banci.

Redakcija
Redakcija
Redakcija Ekonomista donosi ekonomske i poslovne vijesti iz Crne Gore i svijeta, doprinosi promovisanju dobrih poslovnih praksi i razvijanju preduzetničke svijesti.

Komentariši

Top