Najtalentovaniji dječak svijeta – Intervju sa Malim Medom

Mali Medo, reci mi kada i kako si otkrio svoj jedinstveni talenat, sa kojim osvajaš ne samo regionalnu već i svjetsku publiku?

Svoj talenat sam otkrio veoma rano, tačnije u isto vrijeme kada sam počeo da plešem. Kada sam bio mali, jako sam volio da gledam svoje omiljene izvođače na tabletu i nakon odgledanih izvedbi, odmah bih znao da uradim isto što i oni. Prosto sam se vodio osjećajem. I bilo mi je dovoljno da bilo koju izvedbu odlgedam samo jedan put i već bih znao sve potrebne korake.

Gdje si prvi put pokazao svoj talenat, a da nisi ni bio svjestan da ga posjeduješ?

Moj prvi javni nastup desio se sasvim slučajno kada sam bio na putovanju u Dubaiju sa mamom i tatom. Tada sam imao samo 4 ipo godne. Plesao sam ispred 500 ljudi. Od tog trenutka još više sam zavolio  scenu, jer mi je jako prijala pažnja publike.

Da li si bio na takmičenjima za talente ? Da li si dobitnik nekih nagrada?

Imam puno nagrada sa takmičenja. Najmilija mi je nagrada – ,,Talenat svijeta 2017”, koju sam osvojio u Bodrumu u kategoriji od 3 do 17 godina, a ja sam tada imao samo 5. Igrao sam Gangam style od PSY. U istom tom periodu sam postao i mister svijeta. Takođe sam bio i mister Crne Gore. Aktivan sam maneken i foto model. Učestvovao sam i na takmičenjima koje je organizovao Porto Montenegro. Na takmičenju ,,Porto`s Got Talent” sam pobijedio i dobio glavnu nagradu sa plesnom tačkom od Michael Jacksona. Učestvovao sam i u programu Pinkove zvijezde gdje sam svojim talentom oduševio publiku i žiri. Bio sam učesnik manifestacije ,, Zlatna pahulja 2019“ sa pjesmom ,, Zašto“ . Tada sam se prvi put oprobao kao pjevač.

Da li pored svih aktivnosti kojima se svakodnevno baviš i koje si prethodno pomenuo, imaš vremena za bavljanje sportom?

Naravno, ja se takođe bavim i sportom. Treniram karate. U tom sportu takođe imam dosta medalja i trofeja, a najdraži mi je trofej iz Bara 2018.

Kada bi mogao da zažmuriš  i odjednom postaneš odrasla osoba, šta bi volio da budeš? Kako zamišljaš sebe?

Ne znam još tačno što bih volio da budem kad porastem, jer me puno stvari interesuje. Pored svega prethodnog što sam rekao, volim i da crtam, ali je sasvim sigurno da ću biti neki umjetnik.

Komentariši

Top