My Destination i u Crnoj Gori

My Destination i u Crnoj Gori

„Naša zamisao je da sajt postane sinonim za najlakše pronalaženje svih vrsta biznisa, događaja, usluga, koji se nalaze u Crnoj Gori, a sve to u toku cijele godine, sa jednakim osvrtom na jug, sjever i centralni dio države“

Kompanija My Destination počela je da radi i u Crnoj Gori, sa ciljem predstavljanja crnogorske turističke i uslužne ponude.

Kompanija My Destination je globalna internet mreža nagrađivanih turističkih vodiča, sa više od 60 destinacija širom svijeta i povjerenjem više od 18 miliona turista i putnika godišnje, sa tendencijom rasta.

Direktor My Destination Montenegro, Anđela Lazarević, kazala je da je kompanija specijalizovana za predstavljanje širokog spektra crnogorske turističke i uslužne ponude, hiljadama lokalnih ljudi i posjetilaca Crne Gore, 365 dana u godini, 24 sata dnevno.

„Naša zamisao je da sajt postane sinonim za najlakše pronalaženje svih vrsta biznisa, događaja, usluga, koji se nalaze u Crnoj Gori, a sve to u toku cijele godine, sa jednakim osvrtom na jug, sjever i centralni dio države“, rekla je Lazarević.

Ona je poručila da žele da u Crnoj Gori dostignu popularnost matične kuće, My Destination, koja se, kako je rekla, može pohvaliti sajtom koji je među najposjećenijim turističkim sajtovima u svijetu.

„U našoj državi smo već prepoznati od nekih internacionalnih biznisa (Luštica bay, Dukley gardens, Porto Montenegro), ali ono što je naša tendencija je da targetiramo sve male i velike biznise, u vlasništvu crnogorskih građana, koji će, neki prvi put, imati priliku da se nađu na svjetskom tržištu, zahvaljujući našem protoku internet saobraćaja“, navela je Lazarević.

Prema njenim riječima, njihovi interaktivni profili biznisa predstavljaju jedan od najefikasnijih i najisplativijih načina za privlačenje novih turista i mušterija, sa posljednjim inovativnim rješenjima putem interneta, mobilne aplikacije i društvenih mreža.

„Uvjerena sam da će Crna Gora razumjeti značaj naše vanserijske marketing platforme i da će uskoro uživati u plodovima koje ovakvo promovisanje zemlje može da donese“, zaključila je Lazarević.

 

Izvor:MinaBusiness

Redakcija
Redakcija
Redakcija Ekonomista donosi ekonomske i poslovne vijesti iz Crne Gore i svijeta, doprinosi promovisanju dobrih poslovnih praksi i razvijanju preduzetničke svijesti.

Komentariši

Top