Motorola najavila nove Moto G5S (special edition) i Moto G5S Plus telefone | Ekonomist

Motorola najavila nove Moto G5S (special edition) i Moto G5S Plus telefone

Kompanija Motorola se fokusira na inovacije i želi svojim korisnicima da ponudi najbolje moguće karakteristike telefona. Moto G porodica telefona predstavlja idealan balans između vrhunskih performansi i pristupačne cijene za sve korisnike. Zbog toga je Motorola dodatno unaprijedila Moto G porodicu sa novim uređajima – Moto G 5S (special edition) i Moto G 5S Plus.

Moto G 5S : Metalno kućište, jača baterija

Moto G 5S je pametan i brz telefon, koji je zasnovan na konceptu koji korisnicima treba da pruži više mogućnosti. Počevši od dizajna, koji je u potpunosti metalan i napravljen od aluminijuma visokog kvaliteta, novi model nije samo lijep i elegantan već i izuzetno snažan. Uz novi Moto G 5S, korisnici će biti u mogućnosti da duži vremenski period ne razmišljaju o punjenju telefona, uz bateriju od 3000 mAh koja ima dovoljno snage da izdrži cijeli dan. Takođe, uz TurboPower opciju za brzo punjenje, korisnici će moći da obezbijede dodatnih 5 sati rada za samo 15 minuta punjenja.

Moto G 5S telefon opremljen je kamerom od 16MP, sa autofokusom sa faznom detekcijom (PDAF). Brza tehnologija za fokusiranje znači da korisnici neće morati da brinu o tome da li su sačuvali savršenu fotografiju. Čak i pravljenje grupnih „selfija“ neće biti problem uz prednju kameru širokog ugla od 5MP, koja je opremljena i LED blicom.

Moto G 5S karakteriše izuzetan Full HD ekran od 5,2 inča, kao i octa-core procesor od 1,4 GHz i 4G brzinom prenosa podataka, pa će tako korisnici moći bez problema da pokreću omiljene aplikacije, gledaju video snimke u HD rezoluciji i surfuju internetom velikim brzinama.

Takođe, uz pomoć otiska prsta, korisnici će imati mogućnost korišćenja novih opcija na novom Moto G 5S telefonu, bilo da je to otključavanje, navigacija preko dodira ili vršenje mobilnih transakcija.

Moto G 5S Plus: Bolji fokus, više kreativnosti.

Za korisnike koji žele da iskuse najbolje od onoga što Moto G porodica ima da ponudi, kompanija je spremila Moto G 5S Plus telefon sa dodatnim vrhunskim karakteristikama, kao što je dvostruka kamera, koja je, do sada, bila „rezervisana“ za premium telefone. Dvostruka zadnja kamera od 13MP, u kombinaciji sa softverom za poboljšanje kvaliteta fotografija, olakšava korisnicima da dobiju više od svojih fotografija.

Takođe, uz opciju selektivnog fokusiranja, korisnicima će biti jednostavnije da fotografije izgledaju profesionalno, dodajući im efekat zamagljene pozadine. Kada su u pitanju „selfiji“, prednja kamera širokog ugla od 8 MP na Moto G 5S Plus telefonu, LED blic i novi panoramski režim, daće fotografijama potpuno novu dimenziju.

Moto G 5S Plus krasi elegantan i precizan dizajn koji korisnici očekuju da vide na premium pametnim telefonima. Karakteriše ga potpuno metalno kućište sa Full HD ekranom od 5,5 inča, koji je savršen za gledanje filmova u pokretu. Moto G 5S Plus pokreće brzi Qualcomm Snapdragon™ 2,0 GHz octa-core procesor, odlikuje se snažnim grafičkim sposobnostima i podrškom za 4G LTE, tako da korisnici mogu da koriste omiljene aplikacije bez zastoja.

Uz bateriju od 3000 mAh, korisnici će moći da koriste telefon od jutra do mraka, a uz TurboPower opciju će moći da obezbijede dodatnih 6 sati rada za samo 15 minuta punjenja telefona. Takođe, čitač otiska prsta na Moto G 5S Plus telefonu će moći da koriste za sve, od otključavanja mobilnog telefona do mobilnih transakcija.

Moto G 5S biće dostupan krajem avgusta 2017. godine, dok će Moto G 5s Plus biti dostupan u septembru 2017. godine.

Redakcija
Redakcija
Redakcija Ekonomista donosi ekonomske i poslovne vijesti iz Crne Gore i svijeta, doprinosi promovisanju dobrih poslovnih praksi i razvijanju preduzetničke svijesti.

Komentariši

Top